View Single Post
Old 02 May 2009, 16:22   #624
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
@Stefan, Gloria

Este vorba aici de principiu, nu de personajele implicate. Nu-l cunosc personal pe ALS, si nici el nu are habar de mine, nu corespondam pe mail sau mess, n-avem nici o treaba unul cu altul si declar asta pe propria raspundere. Aici e vorba, cum spuneam, de principiu.
Dar daca suspect de bizar vine si il ataca la orice postare ar avea, cu injuraturi si alte mizerii, si primeste doar un avertisment, avem o problema. Nu ca e vorba de als, dar nimeni nu ar trebui sa primeasca un asemenea tratament. Nu ma fac avocatul lui, doar ca mi se face rusine cu mine sa asist la spectacolul asta dezgustator si sa nu zic nimic.
Prin urmare ma declar de aici inainte si pana se face ceva in acest sens, in greva. Nu mai scriu decat daca trebuie sa raspund la injuraturi - si va fi foarte urat, avertizez, pentru ca vad ca se poate, fara sa patesti nimic. N-as vrea sa aflati de ce sunt in stare. Si chiar daca primesc bannare permanenta, nu mi se pare decat o varianta fericita.
Probabil ca nu conteaza mult greva mea, tin doar sa o fac anuntata. Cand voi considera ca nu mai e nimic de facut o sa-mi schimb parola la ambele conturi (ledzep si asta) astfel incat sa n-o mai pot reproduce - si o sa-mi vad de treaba.
FYI.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif