Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 02 May 2009, 11:03   #416
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by Suspect de bizar:
Aş avea curajul.Şi i-as zice şi câteva de mamă.

Te simti bine, suspectule, atacandu-l pe ALS? Te simti bine, nu? Ce-ti zici tu: ia uite mai, cum eu, un nimeni, ii dau peste bot Marelui ALS si-l tin la distanta. Ti-a crescut respectul de sine, nu? Ai devenit poate si o vedeta in cartierul tau pe chestia asta.

Dar la ceilalti de pe forum nu te gandesti? Poate ei vor sa-l aiba aici pe ALS - si vor, s-a vazut. Dar tu il alungi, cu injuraturile tale de mama si alte mizerii pe care i le faci. Ce vrei, sa nu mai intre ALS pe forum de frica sau de scarba ta? Ce obtii cu asta? Si cu cine ramanem sa vorbim despre filme, cu tine? Ce cronici ai scris, cu cat poti suplini tu lipsa lui ALS de pe forum?

Vrei sa facem un poll "Ori ALS ori suspect de bizar" sa vedem cati te vor prefera pe tine in locul lui? Pentru ca asta se intampla, cat timp tu ii sari la beregata el n-are chef sa intre pe-aici.

Deci: ai putea sa-ti pastrezi opiniile - pe care, gata, le-am inteles - pentru tine, si sa nu-l mai ataci? Sa-l ignori, de exemplu? Am inteles toti ce gandesti despre el, treaba ta, dar nu ne strica tu aici toata treaba fiindca ai nu stiu ce animozitati.

Se poate? Te rog eu frumos.
halebardul is offline   sendpm.gif