Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 01 May 2009, 14:27   #407
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Mistah J:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Mistah J:
Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Pauline Kael:
Vreau si eu un sfat,(de la Halebardul,Corinka,Judex si Miercuri ,regret ca intra rar).Cum sa fac sa nu-l supar cumva pe ALS(involuntar)? Ar aduce un suflu nou,neuronii nostrii s-ar regenera(conform unor studii recente e posibil),ne-am pune mintea la contribuitie sa fim inteligibili.Pe topicul cu Hitchcock de exemplu
Chiar,parca a mai intrebat cineva,stie cineva de unde putem descarca pachetul cu filme ale lui Hitch?

Cum sa-l superi TU pe ALS??? Doar contezi mult pentru el, a si marturisit! Esti in inima lui, te-ai infipt bine in vreun ventricul sau atriu, ai tu locul tau pe undeva pe acolo, numai al tau!
Ironia asta ieftina nu te prinde...ma rog.Ma abtin.Inca
De ce te abţii? Încă mai speri că ai vreo şansă cu Corinka?

Adica? Explica, pls!
It's self-explanatory. Kael e frustrată că religia şi mirosul de fund ALS-ist pe care îl degajă o împiedică să te invite la o cafea pentru a te cuceri. Visează la un sex în grup cu tine şi cu exegetul onorific. Asta, aşa, în mare, că n-am voie să fac publice mesajele private.

Stefan,te rog sa-i mustrezi,sa-i atentionezi pe tinerii astia inconstienti suspect de baros si mistake j sa nu mai insulte persoanele cu greutate ,intelectuali publici care in multa lor bunatate baga forumul in seama aka aceasta pluta a meduzei a lui Gericault!!
Eu sunt f indulgenta,nu vreau banarea nimanui(doar pe a mea daca e nevoie) dar...chiar asa?Atati moderatori,atatea insulte,atata ura,asa multa frustrare meschina si anodina...

Last edited by Pauline Kael : 01 May 2009 at 14:32.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif