Originally Posted by Mistah J:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Mistah J:
Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by corinka:
Originally Posted by Pauline Kael:
Vreau si eu un sfat,(de la Halebardul,Corinka,Judex si Miercuri ,regret ca intra rar).Cum sa fac sa nu-l supar cumva pe ALS(involuntar)? Ar aduce un suflu nou,neuronii nostrii s-ar regenera(conform unor studii recente e posibil),ne-am pune mintea la contribuitie sa fim inteligibili.Pe topicul cu Hitchcock de exemplu
Chiar,parca a mai intrebat cineva,stie cineva de unde putem descarca pachetul cu filme ale lui Hitch?
|
Cum sa-l superi TU pe ALS???  Doar contezi mult pentru el, a si marturisit! Esti in inima lui, te-ai infipt bine in vreun ventricul sau atriu, ai tu locul tau pe undeva pe acolo, numai al tau! 
|
Ironia asta ieftina nu te prinde...ma rog.Ma abtin.Inca 
|
De ce te abţii? Încă mai speri că ai vreo şansă cu Corinka? 
|
Adica? Explica, pls!
|
It's self-explanatory. Kael e frustrată că religia şi mirosul de fund ALS-ist pe care îl degajă o împiedică să te invite la o cafea pentru a te cuceri. Visează la un sex în grup cu tine şi cu exegetul onorific. Asta, aşa, în mare, că n-am voie să fac publice mesajele private.
|
Stefan,te rog sa-i mustrezi,sa-i atentionezi pe tinerii astia inconstienti suspect de baros si mistake j sa nu mai insulte persoanele cu greutate ,intelectuali publici care in multa lor bunatate baga forumul in seama aka aceasta pluta a meduzei a lui Gericault!!
Eu sunt f indulgenta,nu vreau banarea nimanui(doar pe a mea daca e nevoie) dar...chiar asa?Atati moderatori,atatea insulte,atata ura,asa multa frustrare meschina si anodina...