nu inteleg, de ce "noul val" a tacut?
hm...
ce e asta, o cacealma?
suntem protestatari, dar cand ajungem la discutii directe tacem?
sunt doar jocuri de interese, cine isi inchipuie ca la mijloc e vorba de calitatea cinematografiei romanesti se inseala.
"noul val" primeste finantare, deci are posibilitatea sa faca filme de calitate.
nu ii impiedica nimeni.
atunci unde e problema?
aa, ca incep oamenii sa se orienteze spre organizarea de festivaluri, ca modalitate mai rentabila de a face bani (vezi nemultumirea lui Mitulescu), asta e alta poveste!
redau un comentariu de bun simt al unui cititor de pe blogul lui mihai fulger:
"contextul avea legatura cu CNC mai mult decit cu ALS si Caranfil. CC are deseori un ton deplasat in confruntari verbale si nu-i gasesc scuze pentru asta. Incercam doar sa identific alte posibile resorturi interioare.
Referitor la CNC eu am identificat trei baricade. Este baricada ridicata de Mungiu, este baricada celor ce se opun lui Mungiu dar exista si o a treia baricada despre care nimeni nu vorbeste. Este baricada celor ce au rezerve privind cele doua baricade.
Daca nu esti calare pe baricada lui Mungiu agitind steaguri si strigind “dreptate!” nu inseamna ca esti pe baricada anti-Mungiu.
Problema este ca nimeni nu ataca aceste baricade si nici ele nu se ataca intre ele. Nici macar cu oua nu se arunca dintr-o parte in alta."
perfect adevarat.
pentru ce s-au intalnit oamenii aia acolo??!
revin la intrebarea mea: care e concluzia intalnirii?
plus alte intrebari:
"de ce n-a scos cristi mungiu nici un cuvant?"
"de ce nu s-au discutat punctual amendamentele sale?"
"ce treaba aveau festivalurile de film in discutia asta?"
Last edited by Pitbull : 01 May 2009 at 00:31.
|