View Single Post
Old 30 Apr 2009, 15:05   #68
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by Pitbull:
E o mare gresealä cä avem atâtea sectiuni în care despre film nu vorbeste nimeni, iar alea de profil au ajuns efectiv sä nu se mai vadä.
atunci sa apara in New Posts pe categorii:
"Totul despre film"
New Posts: 1, 2, 3, 4, 5

"Cafenea"
New Posts: a, b, c. d

"Condica de sugestii": x, y, z, ț

Asa vor fi defalcate pe categorii si cine va vrea va intra numai in New Posts de la Totul despre film, ca asta-l intereseaza.

Originally Posted by Pitbull:
Categoric, trebuie sä adunäm toate discutiile din alte domenii într-o SINGURA sectiune, care sä fi fie amplasatä într-o pozitie mai discretä, undeva în partea de jos a forumului. Posibile denumiri: "Zona liberä", "Cafenea", "La taclale", "De toate pentru toti", "Happy Hour", "Narvalul roz", etc...
Ce ziceti?

Zic ca e ca si cum ai vrea sa unesti toate mesele dintr-o cafenea intr-una singura. In loc sa ai de 2, 4, 6 locuri, ai una singura. O sa se vorbeasca peste capete, o sa fie un talmes balmes incredibil. Ca la nunta.
Sa nu-ti deschizi cafenea ca dai faliment

Eu nu inteleg de ce nu lasati topicurile sa dispara de la sine, in mod natural, prin lipsa de interes fata de subiect.
Daca vreti sa bagati in fata unele, de ex Poezie, Teatru, Arte plastice si alte frumuseti, puneti-le sticky.
Sau moderatorul sa le dezgroape si reactiveze de unde sunt printr-o simpla postare noua.

Plus propunerea de mai sus cu separarea New Posts-urilor pe categorii, v-ar rezolva problema.
Iar cine vrea sa abereze pe indiferent de subiecte, s-o faca liber.
Altfel mi se pare ca e cenzura pe ce subiecte sa se discute (cum ar fi si la film sa se hotarasca: gata, nimeni nu mai vorbeste despre Antonioni, ca mie, moderator, nu-mi place???)

Last edited by halebardul : 30 Apr 2009 at 15:10.
halebardul is offline   sendpm.gif