View Single Post
Old 30 Apr 2009, 12:07   #1354
Floydman
Guru

Floydman

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by keepwalking:
pentru pit, un impatimit al lui bulgakov

http://www.realitatea.net/maestrul-s...ux_508156.html
Fermecätor - dar cineva a fäcut o boacänä în text:
Azazello era un pirat cu albeatä pe un ochi si un colt ca de vampir
Behemoth era un motan negru
...Deci, "câinele cu colti Azazello" e un gorilefant hermafrodit.

@Floyd:
Nu stiu de ce te crizezi asa... Eu m-am resemnat demult, de când a început masacrul. E firesc sä le distrugä - la altceva nu-i duce nici mintea, nici conditia... Urmeazä Gura Portitei, Sf. Gheorghe... etc.
Nu cred c-am sä mä mai duc acolo - pânä în ziua când vor veni sä mä conducä înapoi la 1 Mai cinci clowni, cu Arella-n frunte, cântându-mi pe plajä o piesä de Nino Rota...

Nu cred ca la Gura Portitei si Sf. Gheorghe va fi la fel. Acolo e RBDD (rezervatia biosferei) si o serie de aprobari care s-au dat in Vama (unde rezervatia e doar pe luciul de apa) nu se pot, cred eu, da si in plus e si foarte izolat, se ajunge greu, si nu e deloc cool. sunt tzantzari, si tractoare...

Exista cazare moderna si la Gura si la Sf. Gheorghe (exista doua complexuri de bungalouri + hotel) dar par destul de ecologice si construite cu bun gust.

In plus la Sf Gheorghe plaja e foarte departe si soarta plajei depinde de consiliul local, care din cate stiu e compus din locuitori ai localitatii care se opun "valorificarii" ei.

De ce ma crizez? Simplu! Asta trebuia sa fie "salvarea" - adica ce fac ei acum... Nu stiu cum sa iti spun, dar eu cu marlani si betoane, am supravietuit in vama, si totul era ok daca invatai sa ignori ce nu iti placea.

Puteai pana acum ignora betonul si cocalarii, dar CARARI de BETON pe plaja si spre 2 Mai, daramarea carciumilor unde lumea se distra pe plaja, si SCALDATUL IN CACAT, prezumtive consecinte ale actualei salvari, nu pot fi ignorate ca neajunsurile de pana acum, nici daca te straduiesti.

Sper totusi ca acea canalizare se va varsa cumva in alt fel, aproape ca nu pot crede ca au obtinut autorizatie de mediu sa verse canalizarea in apa. Adica in rezervatia marina.

Last edited by Floydman : 30 Apr 2009 at 12:15.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif