Banned
|
No, no, no, no, no, NO!
Voi n-ati inteles nimic si nu intelegeti nimic...
Well.
Nemultumirea mea e urmatoarea:
Toti cochilandrii s-au gasit sa modereze Noul forum.
Incepem cu "Inocenta" si terminam cu cel care ma exaspereaza cel mai mult.
EgOisM - vad ca inca nu e moderator dar la cum evolueaza lucrurile o vad cat de curand moderator. Acolo unde-i sade bine unei fete sexy-arogante: la Horror!
Calitati: e frumoasa, se preocupa de moda, e in curs de inteligentizare (inteligentilizare), e cinefila.
Defecte: a vazut cateva horror-uri si se crede culta in gen; nu are varsta necesara si discernamantul sa modereze CORECT; cat mai ales: e egoista = nick-name-ul ei este misogin, cu accente de a deteriora o relatie virtuala din start sub impulsul nesociabilitatii, indiferentei, nematurizarii. (Va amintiti episoadele cu "fragedul" films4all, total infantil si pe dinafara cu indeletnicirea asta a moderarii).
NOTA: 3!
Keepwalking - probabil cea mai buna achizitie a CineMagiei de cand m-am inregistrat eu pe forum.
Calitati: calm, echilibrat, capabil sa impace doua tabere intrate in altercatii. Pe deasupra a demonstrat ceva in cinematografie iar prezenta lui aici nu ar putea decat sa ne onoreze. Nu mai e nevoie sa spun ca stapaneste la perfectie dialogurile scenariilor, are cultura cinematografica, e un bun pedagog, te determina sa actionezi in spiritul constructivitatii, samd.
Defecte: In afara de faptul ca nu e prea charismatic in conflicte, nu vad altele mai elocvente. Pana la urma asta ar putea fi si un atu.
ADMIS CU NOTA: 9!
Illotempore2002 - simpatia mea dar asta nu-mi deterioreaza dreptul de a o judeca obiectiv si rational. In mod normal as putea-o considera pila mea pe forum, dar nu vreau sa profit de aceasta "bresa" a sistemului.
Defecte:
- recurge uneori la jigniri percutante, dureroase la adresa interlocutorului chiar neavand nevoie de cuvinte obscene. Si cel mai grav: reuseste! Are o putere mare de convingere, e malefica, pur si simplu te convinge ca esti cum vrea ea sa te faca. Ceva mai inspaimantator n-am vazut pe Internet, mai ales ca vine si din partea unei prezente feminine.
- e nervoasa uneori, nu se poate stapani atunci cand vine vorba de atacuri pe masura la adresa sa;
- e instabila;
- e prefacuta uneori - adica dupa "razboi" ea da "pupici". Eu nu cred in "pupicii ei de dupa razboi";
- se entuziasmeaza prea usor si ca sa n-o dezamagesti - pt ca stii ce-i poate pielea! - esti nevoit sa adopti un comportament compatibil cu ea, chiar daca nu-i pe placul tau;
- e amica cu marx - o maladie evidenta la adresa forumului CineMagia;
- e laudaroasa si parca, prea bucuresteanca, incat distorsioneaza discutiile cu useri provinciali;
- e prea agresiva.
Calitati:
- nici o fatuca de pe forum nu-i poate da lectii de scenaristica si cinematografie;
- e cea mai cea cand vine vorba de energie, entuziasm si atmosfera ant-plictiseala;
- e constructiva;
- muncitoare;
- anima foarte bine discutiile de calitate;
- e categorica cu psihointernautii, e precum o catea rasa pitbull;
- e culta cinematografic, e citita, isteata, prompta si operativa;
- are simtul umorului;
- e competenta;
- are limite, cam indepartate dar e bine ca totusi exista;
- e f sociabila si amabila, joviala atunci cand vrea.
ADMISA CU NOTA: 6!
Judex - o prezenta enervanta pt un forumist ca mine. Voi si argumenta.
Defecte:
- e copy-paste mai multi forumisti, ma copiaza chiar si pe mine atunci cand vine vorba de filtrari cu fete si entuziasm, insa e palid, nu atat de potent ca mine la aceste capitole.
- nu are nimic original, e un simplu forumist banal si plicticos, plictisitor, cu impregnari din personalitatile altor forumisti, insa cu un aluat total nepiperat, netrezind interesul;
- scrie aiureli in exces pe forum incat se plimba pe marginea bannarii prin off-topic-ismele sale si prin glumele rasuflate;
- e necopt; expresii ca "pula mea ma", "le-ai facut boarfe pe forum"; asta le-am retinut ca le-am primit eu, insa e la fel cu intreaga comunitate;
- nu are o contributie laudabila site-ului si nu are nici macar un motiv fundamental de a poposi pe aici (paranteza: nu as avea nimic cu un astfel de forumist ca mai sunt cu gramada dar el a devenit moderator si trebuie luat ca atare);
- nu e charismatic iar cand o face e idiot si se face de ras;
- coboara nivelul cultural al forumului;
- e limitat, conformist, inchistat in reguli invechite, azi, cretine;
- e deranjant, strica conversatiile chiar si cand acestea promit rating;
- are avatar de fotbalist;
- nu-si dezvaluie identitatea ca ar fi "Cineva".
Enough! Nu am chef sa-l insult caci nu merita desi as fi putut continua pe inca 2-3 pagini.
Calitati:
- are bun-simt;
- e jovial, operativ;
- nu e daunator forumului in sensul strict;
- cica, e o persoana importanta in real-life;
- util in Cafenea.
RESPINS! NOTA: 2!
Precizari / Atentionari:
1. Nu voi mai calca vreodata in Cafenea atata timp cat el e moderator acolo.
2. Daca ii mai dai pupici lui Illo iti rezerv un loc intr-un scenariu "surpriza".
3. Daca vei calca prin Atelier, imi voi lua masuri de a mai face excursii ex-forum, binevenite, de altfel.
Rugaminte: daca cu un StefanDo nu se poate ajunge la nici un rezultat al unei negocieri, o rog pe redactorul sef al CienMagia: Gloria, sa-i supuna pe noii moderatori unui test psihologic (exceptandu-l pe Keep, caci cu omul asta nu am reusit sa ma cert nici cand mi-am dorit, e un izvor de slow down conflictual atat de necesar forumului).
Fata de restul noilor moderatori imi asum dreptul de a-mi mentine o imagine neutra, cu cea mai mare exigenta, ei nici nu exceleaza dar nu vad un pericol pe forum avandu-i moderatori. Se incadreaza cu note de 7.
Am stat ceva pe ganduri cand am acordat notele si consider ca sunt pe merit, ca moderatori.
Dedic primele 3 randuri lui Pitbull si Pauline, restul pot citi intregul meu mesaj. Sper sa nu mai fie nevoie sa intervin atat de panoramic altadata pe acest forum. Probabil, ultimul meu mesaj de peste 3 randuri. I'm done.
|