Pedeapsa lui Pauline de 3-4 zile de Pasti a fost prea blanda comparativ cu ce s-a intamplat cu Dragomara. Daca Dragomara a primit bann de 2 weeks, in mod normal, extrapoland cruzimea si dementa "faptei", cat mai ales iremediabilitatea (nu numai pe termen scurt cat si pe termen mediu la cum ne sunt afisate coordonatele previziunilor..). Pauline Kael ar fi meritat un bann de (tot) cel putin 2 saptamani. Cum acum recidiveaza, propun bannarea ei pe termen de 30 de zile, ce oricum e prea blanda fata de comportamentul nedezmintelii.
Ma consider cel mai nonconformist forumist de pe CineMagia.
Cum eu, nonconformistul asta "cool", realizez ca prin ceea ce face Pauline nici nu poate fi vorba de gluma, nonconformism ori orice altceva ne-daunator si ne-periculos forumului, as vrea sa mi se dea crezare, ori macar sa va imaginati ca aceste randuri ar fi scrise de altcineva (daca un nonconformist nu se poate lauda cu o imagine prea pozitiva) sau cel putin sa va amintiti de cate ori am jignit si am injurat eu dezinvolt si fara motiv useri pe CineMagia, ori, mai ales, personalitati din lumea filmului? De exemplu consider ca am fost f dur cu un ALS dar prin asta nu l-am jignit cu nimic si il respect in continuare, neavand o parere proasta despre el, insa l-am facut sa inteleaga ca nu sunt nicidecum un fan al sau, fara sa aruncam cu toroipanele unul in celalalt.
NICIODATA! Nu-mi sta in fire, nu ma reprezinta si nu-mi aduce nicio satisfactie sa insult un adversar. Nu am putut vreodata sa ma iau de cineva fara motiv, mai ales de o personalitate onorabila si echilibrata, nici un amarat de novice nu am putut calca in picioare cu atata satisfactie si patima, exemplul cu safenika este elocvent, boom-urile mele la adresa lui s-au petrecut doar sub amprenta nonconformismului, clown-ismului, oricum, pe messenger, decizia de a posta conversatia aici a fost doar din ambitii de rating, teribilism, nonconformism, comedy. Nu l-am urat o secunda pe acel safenika si nu i-am dorit vreun rau, se pare ca i-am facut doar un dus rece de care poate avea nevoie. Nu m-ar deranja sa se intoarca pe forum si nu m-as mai lua de el, fiindca totul are o limita. Si safenika era un Nimeni, un Nimeni cu majuscule. Oricare din voi erati constienti ca "nick"-ul ala nu reprezenta nimic pe acest forum. Si pana si eu, nonconformistul asta "beton", am avut o limita si am bunul simt in continuare fata de el. Cum comportamentul Paulinei la adresa mea a fost trecut cu vederea de mine, desi a fost aproape la fel de injurios-denigrator, nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Pitbull care s-a suparat. Si ii dau dreptate.
Iar omul care contribuie cel mai mult la valoarea culturala a acestui site si trudeste zilnic printre incepatori, nick-name ce are o reprezentanta solida in real-life, nu e un Unknown, ei bine, nu poate primi acelasi "tratament" de nonconformism, e imposibil, aici nu e vorba de comedy, aici e nesimtire pura.
Last edited by Neuptolem : 28 Apr 2009 at 18:39.
|