View Single Post
Old 28 Apr 2009, 14:54   #604
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

StefanDo
Super Moderator

Quote:
Posts: 1,783 fa-i recomandari singura, prin mesaj privat. Cat despre pozitia lui reticenta in ceea ce te priveste, vad ca ai memoria extrem de scurta. eu nici nu ti-as mai adresa cuvantul dupa mizeriile pe care le-ai spus inainte de Pasti (poate ca acel bann ar fi trebuit sa fie permanent, asa cum iti doreai)

topicul cu reprosuri s-a deschis, asta se inchide

pe als intreaba-l tot pe mp daca se mai intoarce, eu nu stiu mai multe decat tine__________________
This is not THE END...
Nu am memoria scurta,stiu ca am gresit fata de Pitbull,dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i port respect,poate doar distanta cuvenita pe forum.Probabil ca a interpretat gresit,eu nu l-am ironizat pe el pe topicul cu morti,necroloage,comemorari.Mi s=a parut cam tristutz(topicul)N-am cerut sa-mi adreseze nimeni cuvantul.intotdeauna cei lipsiti de argumente invoca nebunia ,etc si alte jigniri la adresa celor care pe care i-au jignit,umilit mereu cu incapatanare de capricorni, si din care cauza au fost jigniti.Nu ma intereseaza subiectul Pitbull,intotdeauna a avut puseuri absurde de orgoliu,in repetate randuri,nu doar in cazul meu,si in cazul altora(Larinho80,Films4all,Twinsen,etc)si fara motive majore.Adevarul doare.
Daca iti doresti sa ma bannezi,te rog fa-o o data,nu ne mai tine in suspence.Nu ma mai ameninta ,tot timpul imi reprosezi asta,bannul de o saptamana n-a fost de-ajuns,mai ales ca persoanele celelalte implicate n-au primit nici macar avertisment.Sa inteleg ca e forumul lui Pitbull si al celor care il iubesc si preamaresc.
Deci,te rog,banneaza-ma,pardon,baneaza-ma permanent ,iar de Pitbull n-am auzit niciodata,nici inainte ,nici dupa ce am intrat pe forumul acesta.Imi poti banna si IP,si orice.
Nu trimit pm celor care ma urasc, si m-au dispretuit din plictiseala vietii lor,iar lui ALS nu indraznesc,il stiu doar din mass-media.Multumesc.

Last edited by Pauline Kael : 28 Apr 2009 at 14:58.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif