M-ati dat gata cu topicul asta! Nu deschide nimeni un topic despre ecranizarile dupa
"Winnetou" ori dupa
'Moara cu Noroc",
"Ion",
"Tinerete fara batranete..", ceva mai la mintea cocosului???
De ce Eliade?
Intrebare de om smart: Hipocrates ar putea fi ecranizat???
Originally Posted by Pitbull:
ORICE ECRANIZARE NEEMPATICA E AMORFA.
|
Discutia voastra imi aduce aminte de un dvd cumparat prin 2008
.."The Trial" .
Vorbesc de ecranizarea dupa
"Procesul" lui Kafka. Total neinspirata, searbada, respectand minutele din film cu numarul paginilor dar pe deasupra deteriorand catastrofal trairile, continutul, savoarea. Filmul e in regia lui David Hugh Jones (SUA 1993) cu Anthony Hopkins si cu ala de-a jucat in
Tuins Pix.
http://www.cinemagia.ro/filme/procesul-the-trial-10297/
Cand citeam romanul lui Kafka mi se zbarlea parul de pe mine, iar pe alocuri frustrari nemaiintalnite ori crezute moarte, ma rascoleau ca un vulcan batran, cand am vizionat filmul - dvd de 7-8 roni, atentie! astfel de dvd-uri se comercializeaza cu ziarele! de pe CineMagia am aflat de el. - filmul in schimb mi-a zbarlit spiritul zgarceniei, regretului, ca am aruncat 1/3 dintr-o carte oarecare ori un bilet la cinema pe un asemenea dividi pe care nu cred ca am sa-l mai revad, cel putin daca nu am 4 beri la bord + un coniac sa ma pot infricosa pe bune sub efectul alcoholului.
Aviz amatorilor, ecranizarile nereusite pot fi intregite prin
"special" effects-uri.
Originally Posted by Neuptolem:
ceva mai la mintea cocosului???
|
Mistah J! Come here now! Tu ce desen animat ori ce
anime, ai vrea sa ecranizezi? Ori ce roman celebru, nuvela, proza scurta, etc.?
Originally Posted by Judex:
Ti-am zis ca deocamdata nu vreau sa particip prea mult la dezbaterile serioase.
|
Omul e "Cineva", un "ajuns", deja, dar se ascunde sub nick-ul anonimatului. Parsiv! Arogant! Superiomaniatic! De-asta am ceva cu el. Sa-si dezvaluie identitatea: "Sunt Marele G.!"