Thread: Bordel
View Single Post
Old 26 Apr 2009, 02:45   #21
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Judex:
Pizda ma-sii, se simt jignite! Ce nu intelegi??? Ai luat-o chiar asa razna?
Am plecat, nu stau sa demonstrez ca Marinela nu-i film de arta.
Continuati balacareala, please, oricum, am fost dintotdeauna si sunt si voi fi constient ca nu schimb nimic la "prezentele" iremediabile. Faptele vor conduce undeva si sa ne-auzim CAT ne va folosi acest site, forum, pt fiecare dintre noi.

Atelierul de Scenaristica si Acum pe Ecrane au ramas singurele locuri sfinte, curate, de pe forum. Desi pt a doua categorie de topice am dubii serioase. Si-o mai fi si Cinematografia R. pe unde nu am prea postat. Asta, desigur, gratie "Dulaului Fioros", ca altfel...
Sunt multumit ca un forumist precum Keep este noul moderator in Atelier. E printre putinele plusuri ale forumului din ultimele 6 luni. Si cu cateva negocieri l-as putea determina si pe NoOne sa mai posteze din cand in cand in acea sectiune.
Tz-o veni a crede or' nu, cand m-am inregistrat pe acest forum am facut-o sa pot invata sa scriu scenarii compettitive pt HBO. Iar progresele au fost laudabile fata de nivelul la care ma aflam. Ei bine, Noua Generatie de Platina a transformat (a transcens, cuvant triplodoct..) acest forum intr-un Etern si Inegalabil Messenger, cu scuza ca: 'Vai suntem Cinefili si Neintelesi in Societate si Aci' Ne Gasiram Locu'". As dori - la modul cel mai serios - ca administratorii si moderatorii mai echilibrati sa contientizeze acest aspect. Oi fi eu mai "cazut in cap", dar am un fundament solid, motivul pt care mai poposesc pe aici e unul profesional; spre deosebire de Noul Val...Aurifer... Pana si raz-de-extra-super-mega-bannatul Mistah J a scris candva un scenariu in Atelier demn de toata admiratia pt un novice ce nu inspectase vreodata o carte de scenaristica. Si, da, Atelierul tine loc de Manual pe acest forum. Te-ar mira sa afli ca mi-am printat si am citit de cateva ori majoritatea lectiilor de acolo..si sunt mandru ca le-am cules, gratuit, odata, aceste invataminte erau mistere de neelucidat, prin anii pana-'n 2003-2006 aprox.
Si sa-ti intre bine-n capul ala de fotbalist, NICIODATA nu am jignit pe cineva fatis pe acest forum sub impulsul nervilor, lipsei controlului, discernamatului ori altor nereguli psihice. Eu am replicat PE MASURA, taios, la inaltime, pe merit, atacand in principal un sistem, o mentalitate, o injurie grosolana rau-intentionata, NICIODATA sa am ceva cu cineva ne-intetionat rauvoitor, precum faci tu!
Esti de compatimit!

Last edited by Neuptolem : 26 Apr 2009 at 02:51.
Neuptolem is offline   sendpm.gif