Stiu ca esti foarte revoltat pentru faptul ca multi nu participa la discutiile serioase si chiar pe mine m-ai dat exemplu. N-am sa stau acum sa-ti explic de ce deocamdata nu intru puternic in acele dezbateri. I-am explicat cuiva ca am sa apar, probabil, peste un timp si pe-acolo. Am facut paranteza ca sa-ti arat ca esti degeaba revoltat, unii oameni se mai si distreaza de pe la munca sau pur si simplu intr-o seara frumoasa isi mai fac de cap si atunci nu au chef de discutii foarte serioase. Din revolta ta fata de acest tip de atitudine forumistica pe care o consideri probabil frivola s-a nascu5t un topic pe care eu il consider haios, dar care poate jigni unele persoane, in special fetele. Vad ca una dintre ele deja ti-a zis. Poate ca ar fi bine sa renunam la asta, cred ca deja se sare calul. Stiu ca unii o sa spuna ca sunt ipocrit, ca sunt un tip care foloseste de multe ori un limbaja destul de porcos si m-a apucat acum pudibonderia. Nu, pur si simplu nu cred ca le pica bine colegelor noastre.
|