View Single Post
Old 24 Apr 2009, 11:57   #572
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
pai nu pare ca doar limbajul l-a deranjat ci si pollurile, procesul (care era oricum, un joc, nu era tribunalul poporului) votul pt banarea cuiva etc.

acuz si eu:
injuriile si balacarelile
divulgarea de secrete personale
cearta continua dupa principiul: ba pe-a ma-tii

dar ce era de facut de exemplu cu dragomara care pica unde-ti era lumea mai draga, si fara sa aiba sarmul unui domn Goe sau pe al lui Cocosila, o baga pe aia cu Vezi ca sunteti proaste amandoua? sau Esti prost. Inteligenta ei, numai declarata, n-am prea vazut-o. Parerile ei despre tot forumul se pot citit pe blog, ce scrie acolo e motiv suficient pt banarea permanenta.

Pauline e un alt caz: puteam sa nu-l luam in seama? Insa nu a fost bannata imediat, topicurile cu pricina nu au fost inchise repede...
Si poate ca discutiile pe teme de film nu erau suficient de interesante cat sa capteze atentia, iar trafic trebuia facut

E usor sa stai deoparte si sa faci pe scarbitul. Cred ca o sa incerc si eu treaba asta, iti da asa un aer de superioritate, de noblete, parca iti albastreste si sangele putin. Vai ce colcaiala e aici, ma dezic de ea! Narile mele fine nu suporta. Eu doar arta, concepte, idei pure...
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif