Originally Posted by Pitbull:
Am primit urmätorul mesaj privat:
Originally Posted by Un user dintre cei mai vechi:
vad ca forumul asta redevine treptat si sigur ce era inainte. un spatiu conflictual in care subiectul central devine pe nesimtite (la propriu si la figurat) scandaul, barfa si injuratura, sustinut de cei care par a nu avea o viata personala alta decat cea de pe forumul cinemagia.
se fac "procese", se dau sentinte, userii se judeca unii pe altii cu incrancenata satisfactie, apar figuri care par a avea probleme psihice care intra in conflict cu alte personaje cu alte posibile probleme psihice setand decorul viu al unui azil de nebuni in care restul gloatei comenteaza ce fac nebunii principali....
ma gandesc sa ma cam tirez iar, pt o vreme. cand se face o noua curatenie, sa revin.
|
Sunt întru totul de acord cu el.
Intrucât generozitatea debannärilor de la Marea Schimbare, ca si a celor din ultimele zile, a fost înteleasä pe dos, sustin intentia lui StefanDo care recent s-a declarat hotärât sä aplice mult mai sever si strict regulamentul. Deocamdatä, se impune bannarea sumarä si definitivä a elementului turbulent principal, la care se face referire si în mesajul de mai sus (si care, imediat dupä debannare, a continuat absolut în acelasi stil). Färä polluri si procese gen "Sunteti de acord sä tragem apa, sau sä iertäm biomasa?"
|
faceti ce vreti numai sa nu devina un forum neprietenos.
n-o sa intre nimeni aici daca o sa fie ca un seminar cultural scortos pe teme de film.
procesul si alte "jocuri de societate" au fost la cafenea sau la condica de sugestii si reclamatii, puteau fi evitate de cei care sunt deranjati de astfel de fenomene. Toate celelalte sectiuni au fost neatinse de "biomasa", in Totul despre filme se putea delecta oricine cu opinii si schimb de pareri pe teme legate strict de cinema. Dar se pare ca nu, au fost citite cu voluptate confruntarile de dincolo si, la urma, unii s-au umplut de greturi. Si pe mine m-au umplut de revolta episoadele din anii trecuti ai caror protagonisti se stiu - si sunt cam tot aceiasi. Cu cat esti user mai vechi, cu atat ai vazut mai multe pe forumul asta, nu stiu de ce tocmai acum a fost cel mai rau. Tot scandalul de zilele astea a avut totusi ca tel aducerea inapoi pe forum a lui ALS. Stiu, scopul nu scuza mijloacele, s-au depasit niste limite intr-un mod inacceptabil.
Ce-ar fi sa ne retragem cam toti de pe forum, ca nici nu suntem asa multi, si sa scrie numai cei "curati"? Sau sa revenim numai cand e curat?
Ca si noi avem ficatul sensibil.