View Single Post
Old 23 Apr 2009, 22:58   #558
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Mistah J:
Neuptolem, tu nu vrei, man, să fii moderator?
, le zic si astora ce m-ai intrebat pe mine pe mail? Cum am reusit eu fara sa..desi mai mult ca tine si NightMare Ware ala cum s-o numi...Sssst! Ramane intre noi, iti explic pe e-mail, am tot zis da' timpu' bata-l vina*.
Nu am timp sa fiu moderator, in primul rand. In al doilea, cat sa ma cobor sa moderez unele "capodopere eminesciene"? Daca m-ar plati astia - si gros, nu asa...vreo 150 Euro sa se merite timpu' ca eu ce mananc cand tai capete pe net? sa am forta sa ciopartzesc, 'tzelegi - dar nu ma platesc si punct.
Oricum, incerc sa obtin Drepturile Exclusiviste ale Ordonantei 41 din Aliniatul 16 al Regulamentului Forumului Cinemagistic sa te moderez (doar) pe tine si pe Dragomara. Adica, sa depinda doar de mine ce se intampla cu voi doi si numai eu sa am dreptul sa va bannez ori sa va dau avertismente. Oricum, nu va voi banna definitiv niciodata dar acum daca voi incepeti si-l injurati pe Dumnezeul de aici, stiti care e? Ala la care ne inchinam si spunem rugaciuni cand vine vorba de cinematografie. voi fi nevoit sa va cumintzesc mai spartan. Insa as paria ca distractia va fi la ea acasa iar cocoloasele de hartie vor zbura care-ncotro. Acu', nici voi sa n-aruncati cu chietroaiele in fata directorului.
La asta m-as baga sa moderez.
----
*: copyright by Pitbull.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif