Originally Posted by Pitbull:
Eu, unul, mä ambalez - artistic.
Cuget la o povestire, scenariu, piesä, ce-o fi, unde cineva în nedeplinätatea facultätilor mintale si cu accese nemotivate de furie violentä, dupä ce i se deschide iar usa în virtutea unei omenii si tolerante prost întelese, în loc sä se poarte mäcar temporar mai ponderat, începe imediat sä vinä cu idei, cu propuneri, cu numiri - ca si cum ar fi o persoanä lucidä si responsabilä. Si tuturor li se pare normal.
Deci, ästa ar fi plot-point-1-ul. Acum mä gândesc care ar fi plot-point-2-ul - si, în functie de el, actul III si rezolvarea. (Nu m-ar tenta un happy end, nu cred cä ar fi logic...)
Ups - ar fi trebuit sä scriu asta la "Atelierul de scenaristicä"... Ce m-o fi apucat s-o pun aici? Nu stiu, da' acum n-o mai mut.
|
Inca o postare care face cinste autorului.Nu pot decat sa-i urez spor in toate,la orice fel de scenarii,sau incercari de jignire mascate si nereusite.
Nu ma supar pt ca nu conteaza.De la un om nesincer cu el insusi si care crede ca mersul la biserica il absolva de pacate nu poti avea nici o pretentie.L-as ruga pe omul acela daca se considera barbat sa evite persoanele iresponsabile,nebune,etc.Multumesc.