View Single Post
Old 18 Apr 2009, 18:59   #507
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Talking scuze

Originally Posted by Pitbull:
N-am chef de nici un fel de buze senzuale.
Ai fost naspa - eu voiam sä vin o zi la Cernavodä, un oras cu o vrajä aparte, sperând ca tu sä mä plimbi pe dealuri si strädute, si seara sä-mi faci cu mâna de pe peron - si tu, cä cicä mä "autoinvit la tine-acasä si în pat"....! Adicä, unde dai si unde crapä!
Dar ieri dupä împärtäsanie am aprins o lumânare la vii si pentru tine, deci acum e OK.
Pasti fericit!
însă sunt extrem de obosită, aş putea spune că abia de mă suport pe mine. nu am putut dormi săptămâni la rând, oricâte tâmpenii de medicamente aş fi luat şi absolut orice aş fi făcut. zilele astea nu-mi doresc decât să fiu cu mine însămi, dormind, citind, vizionând filme, călărind Răsturnica. am nevoie de odihnă, pentru că cel puţin dpdv fizic nu o mai pot duce astfel. aaa... şi aspiratorul meu este în service, curăţenia mea e începută de peste tot şi terminată niciunde, nu am schimbat butelia, şi nu mă simt deloc în dispoziţie bucătărească, noroc cu maică-mea, cea pe care abia am reuşit să o conving la atunci când voi fi şi eu la pensie (sic!) ea va fi invitata mea permanentă. despre bani nu mai vb. nu că nu ar fi fost, însă ei s-au dus numai pe chestii care-mi bucură sufletul. să nu se înţelagă cumva că m-aş plânge. nu, sunt doar extrem de obosită, vreau să dorm. însă nici pentru asta nu am timp. atât.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif