Originally Posted by Chambord:
V-au crescut cozonacii ? A iesit gustos mielu ? 
|
io acum duc să-i iau de la a bătrână. la Carrefour era o coadă îngrozitoare la pâine şi la cozonaci, başca că tb să aştepţi să se coacă.
la noi, în partea mea de Oltenie/ Argeş nu se mănâncă miel. ai mei fac pastramă de oaie. e o întreagă tehnică aci. oricum, cea mai bună carne e oaia, însă io 325 de zile din an sunt vegetariană, cu toate că am citit ceva studii recente care afirmau că privarea de carne ar duce la nu-ştiu-ce disfuncţii ale creierului. :confused:
tocmai ce vin de la Dr. Puşcă. Tipul, că e deja fb născut arăta jalnic, are o mână ruptă pusă-n gips până la umăr, tocmai ce-a scăpat dintr-un accident de maşină. i-am luat varianta scurtă de interviu, de în final m-a intrebat "dumneata eşti de la Primăria Cernavodă, sau de unde?!" la care io i-am răspuns: "nu, io doar citesc/ scriu şi beau Fetească Neagră de Tohani". a rămas să revin peste 2 săpt cu aparatul foto şi să stăm la ceva pahare de vorbă/ vin.
Sărbători fericite! :love: :love: :love: :love:
}}}}}}}{{{{{{{{ & ((((((H))))))
----
PS: @ Redmen - cum să-i spun măi nepotului, "fătu"?! păi nu-mi dădea un picior în ochelari, de nu mă vedeam?!