Originally Posted by halebardul:
noul format permite mai putine posturi pe pagina, inainte intrau mai multe si capata mai multa coerenta o discutie. Acum una-doua schimbi pagina.
e vreun motiv tehnic pt care s-a hotarat asta sau e vorba de castigarea unui click in plus? (unul aici, unul acolo, se aduna  )
|
Se poate seta din profilul personal.
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Liviu-:
Ma indoiesc ca e o problema a noului format, dar incerc aici.
Cand intru pe site cu mozilla imi apare "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.". In urma cu vreo cateva ore nu avea nici o problema. Vazand ca firefox nu mai merge am incercat cu opera. Intru, ma loghez, nici o problema. Incerc sa intru peste aprox. jumatate de ora si... eroare. Acum am intrat de pe IE, dar probabil nu o sa mearga prea mult. Idei?
PS: Subscriu la problema cu emoticoanele.
LE: Nu mai merge nici IE. Nu stiu cum, dar am reusit sa ma loghez. Cand incerc sa accesez pagina principala a site-ului sau sa ma loghez/inregistrez imi arata acea eroare. In schimb merge daca intru direct pe forum, fara sa ma loghez.
|
Am pätit la fel.
Mi-am sters cookies-urile si a revenit la normal.
(Crease un cookie aiuristic; nici sä moderez nu mi puteam, îmi încurca diverse comenzi.)
|
De atunci, mi s-a mai întâmplat de douä ori, identic: azi-dimineatä, si acum.
Intrucât si Liviu- a pätit la fel, cred cä acel cookie dement nu se naste doar în computerul meu.
Cum n-am chef sä mi le sterg din orä-n orä (pierzând TOATE logärile din taburile Firefox), sper sä se remedieze. Azi. OK pupici merci.