View Single Post
Old 16 Apr 2009, 11:44   #402
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Pauline Kael:
Nu stiu ce ai vrut sa zici cu ultima fraza,dar daca vrei bannarea mea,scrie sus si tare,trimite-le PM Gloriei,lui Stefan.De fapt ce vrei?

Cu ultima fraza vroiam sa zic ca userii mai activi nu stau pe forum doar pentru ca pot observa certurile altora, ci pentru ca sunt iubitori, mai mult sau mai putin, ai cinematografiei.

Si in loc de banare nu crezi ca ar fi mai buna o altfel de rezolvare a disputelor? In asa fel incat cei care nu sunt implicati sa nu le vada bineinteles. Puteti face o conferinta pe messanger si invitati pe oricine vrea sa va vada certandu-va. Eu nu vreau banarea cuiva, dar inainte de toate nu vreau motive pentru a o dori. Probabil de asta nici nu luati ban, pentru ca moderatorii sunt oameni cu bun-simt si nici sa va dea ban nu vor, dar daca ai (cel putin in cazul tau) un respect asa mare pentru ei, de ce sa le dai motive pentru a te bana? Pana la urma lipsa de respect nu e numai pentru adversarul din ring, dar mai ales pentru moderatori si eventual pentru userii normali, neinteresati de aceste dispute.

De fapt ce vreau? Bun-simt.

Last edited by Liviu- : 16 Apr 2009 at 11:46.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif