View Single Post
Old 16 Apr 2009, 09:29   #382
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by cornel:
Ma intreb oare ce poate intelege un utilizator nou din acest topic?
Cred ca daca moderatorii permit in continuare utilizarea injuriilor si a cuvintelor obscene pe acest forum, el se va transforma (daca nu s-a transformat deja) intr-un otv virtual.
Nu pot sa zic ca aveam pretentii de la acest forum dar sunt dezamagit.

n-or sa inteleaga nimic, asa cum nici tu nu intelegi ceva din cearta pe care o surprinzi trecand pe sub o fereastra. Si oricum, userii noi n-au ce cauta aici, nu vad ce le-ar putea reprosa moderatorilor. Marius, care are 5 postari in total din 2001 pretinde ca a vrut sa citeasca noile reglementari ale forumului pentru ce? Pentru ca sa stie cum va posta inca un mesaj in urmatorii 9 ani?

Bineinteles ca se transforma intr-un otv dar, la fel ca si acolo, orice caft sau catfight aduce audienta. Pauline ar trebui sa ceara niste premii pt showul de ieri, a contribuit indirect la bunastarea cuiva.

Ce afacere beton trebuie sa fie asta: deschizi un forum, pe care in final toata lumea va ajunge sa se certe iar tu incasezi bani pe chestia asta Merita luata in considerare!

Originally Posted by Pauline Kael:
Halebardul,esti de treaba,ajuta-ma te rog.Scrie ca imi doresc bannarea si ca vreau liniste,sunt dependenta de forum.Multumesc.

Dar eu te vreau aici, Pauline.
Daca vrei sa scapi de dependenta de forum, incearca altceva.

Dar ca sa nu zici ca nu vreau sa te ajut: ia bannati-o, mai, pe Pauline!

Last edited by Pitbull : 17 Apr 2009 at 02:53.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif