View Single Post
Old 16 Apr 2009, 07:54   #379
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Dupa o seara tumultoasa, in care am aflat lucruri care nu ne interesau (cine, cu cine, unde, in cati, la ce varsta, cu cata patima) a venit si dimineata si soarele inunda locul bataliei cu o lumina calma. Corbii sunt satui, imbuibati de-a binelea, cateva oase albesc la soare...

Gata cu poezia. Sa trecem la lucruri concrete, sa facem "procesul etapei":

1. repros catre moderatori: atentie cand uniti doua mesaje, pt ca unele incep inca din titlu, cum e cazul mesajelor dragomarei, iar cand le uniti uitati de asta si nu se mai pastreaza exact.

2. sa fii moderator remunerat cu "ok mersi pupici" inseamna sa te apuci sa faci fapte bune care, dupa cum se stie, nu raman nepedepsite.

3. Pauline declara ca n-a mancat de 3 zile!!! E adevarat? (ar fi o explicatie)

4. Paruiala si spalatul rufelor in public care izbucnesc din cand in cand pe forum sunt spectacole savuroase dar pe care n-as vrea sa le moderez. Ca simplu spectator e mai interesant, sa fii "sub legi" si sa poti interveni doar in limitele lor. Deci n-as vrea sa fiu moderator pe astfel de sectiuni, si cum nici o sectiune nu e scutita de asemenea fenomene rezulta ca nu pot sa vreau sa fiu moderator deloc, multumesc.

5. Asmutirea prin mp a unora contra altora mi se pare josnica (in caz ca e adevarat).

Acum am putea trece la a comenta meciul de aseara
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif