View Single Post
Old 16 Apr 2009, 02:18   #377
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Apropo de alt aspect abordat recent, numai fiintele inferioare sau imature uräsc. Am depäsit de mult faza asta, o datä cu vârsta. In plus, fäpturile inofensive, bune, blânde, care neputând fi rele se refugiazä în trädare si mitomanie, încercând sä mimeze infantil agresivitatea, în genul cäteilor mici si zgomotosi care laträ prin gard, îmi suscitä sentimente de afectiune si milä, tandrete si compasiune (chiar dacä, dupä ce devin plicticoase, încep sä le ignor); se stie, doar: câinii sunt favoritii mei; we are of a kind.

Apropo, stii pilda aia cu fluturele?
Un întelept chinez s-a culcat si a visat cä era un fluture... care, în visul lui, s-a culcat si a visat cä era un întelept! Primul care s-a trezit, n-a mai stiut ce anume era: om care se viseazä fluture, sau fluture care se viseazä om...?

...Acum câteva ore, dormind, am visat efectiv cä... mä trezeam din somn si constatam cä tot scandalul ästa de-aici se petrecuse doar în visul meu! Mi-am si zic: "Ce vis anormal...! Si ce bine cä era doar un vis. Intr-adevär, asa ceva nici nu putea fi adevärat!"
Si am adormit la loc.
Curând, m-am trezit.
Cu adevärat.
Si definitiv...
Bine ca ti-a trecut dracului.Stiam ca n-ai inima,nici cat o efemerida,apropos.
Libelulule.
Redmen taci.Iar arunci piatra.

Last edited by Pitbull : 17 Apr 2009 at 02:51.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif