Originally Posted by redmen:
Nu o mai intarata ca de`abia s`a linistit.E si noapte.
|
Da,esti bun de moderator

in momentele tale bune,asta e norocul.E mai importanta aparenta calmitate decat cultura si dragostea de oameni.
Suspect,n-am nik cu tine,tu ai inceput nu mai stiu ce.Uite tie iti cer scuze(desi nu ai nevoie) .Restul aia multi sunt Pid-bull,Illotempore si Marx.
Marx si Illotempore au inceput mai demult jocul asta bolnav,ei au inceput cu jignirile,iar Pitbull e un ipocrit si malitios,razbunator si rautacios,tot ce face ,face cu un scop.Le are,traiasca Secu.
Clar? Tu esti mic.
Trebuie sa inteleaga tov.Pitbull oricarei persoane de va incerca sa se apropie mai mult decat e cazul ii va provoca o reactie de respingere si repulsie sincera.Bineinteles ca aceia care nu-l cunosc bine ,sunt liberi sa-l indrageasca,sa-l respecte.La maimare.malaimare.
La nani.
Zoofilie curata.
Si ce mult tineam la tine ...prapaditule.Sunt o frumoasa si o nebuna.
Ala e raspunsul tau? Schelalaiala aia,maraitul ala de pudel venit de la coafeur? Chin-ez-ofilule.
Da,vreau sa mor,sa ma omoare si pe mine cineva.De pe forum.Ca mi-am pierdut timpul prea mult.
Ce PULA mea.
Originally Posted by redmen:
Noapte buna si ai grija ca si popii sunt oameni.Asa ca sa nu`i zici prea multe chestii 
|
Redmen esti rautacios iar?
Suspectutzule,am Big Fish pe dvd,l-am vazut,dar mi-e dor de Helena Bonhham Carter.