Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pitbull:
Ici, nous sommes aux portes de l'Orient, ou tout est pris a la legère.
|
Ici nous sommes dans les Ferentari  unora nu le e aici locul (Pitbull, Corinka Halebardul etc)si nu stiu de ce nu se indeparteaza, dar unele se potrivesc PERFECT aici...nu le-as da acestora din urma acces decat exclusiv in acest topic :w00t:
|
cap!
Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pauline Kael:
a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...
|
dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi?
curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze  + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala?
stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii
concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.
|
oricum, cât costă o operaţie de schimbare de sex. de mâine vreau să fiu bărbat.