Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by Neuptolem:
Si eu am avut la inceput dispute cu Dragomara
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92328
dar cu timpul am ajuns sa ne intelegem, cateva scurte e-mail-uri, pauze mai lungi intre socializari, etc. Nu e asa cum credeti, e o tipa marfa.
Halebard, ma dezamagesti. Trust-me, nu e asa, neah! Nope! No!
|
atunci suntem doi dezamagiti.
un timp am crezut si eu treaba asta cu marfa.
imi plac mie exemplarele de periferie, extremele, am o apetenta speciala pt freak show.
nici eu nu judec oamenii cu halebarda (ai sa razi!) nu-i impart in buni sau rai, dar cazul in speta e prea clar.
scrie la betie, cred ca asta e simpla explicatie. Iar cand ati prins-o treaza v-a placut de ea. voi nu luati in calcul si acest aspect al comunicarii, alcoolul. Sau barbituricele. Drogu. (eu stiu ce o fi?) Vedeti trainspotting fara sa stiti ce e aia un joint. Si e interesanta in felul ei, contorsionist, halucinant, dar foarte greu de suportat. Are substanta dramatica, dar e pierduta in multa zgura psihotica. Am citit pe blog si m-a halucinat o clipa, dupa care am reusit sa ma trezesc, ca din hipnoza de sarpe. Pe forum aici i-am raspuns in estoniana la un mesaj, nedorind sa nasc vreun dialog. A functionat!
acum ma duc sa vad ce a scris in topicul Alex Leo Serban. Ca mi se pare ca e distractie mare pe-acolo.
oricum, cazul e grav: nu o lasati sa-si stearga mesajele! Daca vrea fresh new start, e alta poveste.
|
hai că mor de râs. ca să mai adaug ceva la caracterizarea pe care mi-o faci fără să mă ştii, nu că acum aş fi supărată, vreau să-ţi spun numai doar atât, asta ca să vezi că mulţi "citeşte", dar deloc "pricepe".
m-au întrebat mai deunăzi nişte colege ce regim ţin, eu le-am zis că nu poţ ţine vreun regim pentru că sunt foarte pofticioasă, la care ele m-au întrebat "dar atunci cum slăbeşti" - la care eu serafică am replicat: "cum adică cum?! e de la sine înţeles, fac foarte mult sex!". după care ne-am prăpădit de râs cu toatele. când a tb să lipsesc câteva zile le-am scris un e-mail, la care am primit drept răspuns: "ok. concediu plăcut, dar ai grijă ce faci, ştii că suntem în post, şi e mare păcat să..."! ?!?!?! m-am uitat după emoticoane. nu era niciunul. de unde am tras concluzia că ălea chiar o luaseră de bună! am râs ca proasta, a se citi singură. carevasăzică, nu numai că locuiesc într-o cramă, am venele perforate de la dozele de heroină, dar mai nou sunt şi
nimfomană, mă rog, unii l-au încurcat cu
narcisistă. LOL! no, umorul nu a pierit! LOOOOOOOL
te rog, deci, revizuieşte-mi fişa "medicală", domn'doctor.