View Single Post
Old 13 Apr 2009, 21:48   #173
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down @pitbull

iar îmi jigneşti inteligenţa, şi zău dacă ştiu dacă o faci la mişto, sau tu chiar crezi ce spui?! tind să cred că tu cam minciuneşti de felul tău.

pentru ultima oară: ştiu că tu ai fost în spatele tuturor banărilor mele, tu prietenul meu. te-am iertat deja. ăsta eşti tu. zău dacă mai am vreo pretenţie. trecutul e un subiect închis. însă mă enervează la culme că tot insişti să afirmi contrariul. pe bune, mai scuteşte-mă, ce naiba, doar mă cunoşti!

pentru toţi: vreau să dispar pe veci de-aci, cu tot cu postări, nu e nimic mai simplu să faci un query într-o bază de date, chestie care se găseşte în spatele fiecărui forum/ site. dacă tata-mare Daniel nu vrea să o facă să dea mie acces, pls.

faptul că cineva preferă ca eu să fac chestia manual, postare cu postare, spune destul despre acel om. şi acum să mă mintă cineva frumos, cum de fapt el se gândeşte la mine, la valaorea postărilor mele, bla-bla-bla.

@halebardul - nu responsabilitatea e cea de care vreau io să scap aci, ci amintirea a tot ceea ce-am trăit aici. de-aia vreau să NU MAI EXIST ca user/ postare/ IP pe acest site. e ilogic ca după ce m-au hulit, banat, hărţuit mai bine de un an să-mi refuze un drept absolut îndreptăţit.

@neupto - nu sunt supărată pe nimeni în afară de mine. aş fi apreciat când şi dacă ai fi fost aproape de mine când aveam nevoie. dar te înţeleg perfect. neimplicarea/ indiferenţa au ţinut întotdeauna de cald. te pup, că doar eşti de-al meu, genul cu care aş fi pierdut, din cauza NEprezentării, toate războaiele! vezi, de-aia mi-s io luptăreaţa singuratică! :-))
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif