View Single Post
Old 13 Apr 2009, 20:37   #162
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

1) Anterior (nu mä duc acum acolo, pentru citat sau copy-paste), Dragomara a afirmat cä eu as sustine bannarea ei. Nu intru în amänunte, respectându-i dorinta de confidentialitate, asa cä afirm un singur lucru - atât cât am dreptul, färä a comite o indiscretie:
De fapt, eu sunt împotriva bannärii ei ca atare; combat doar activitatea ei nelegitimä, prin clone si IP-uri noi, în perioadele de bannare a Dragomarei titulare. Atunci, ea trebuie sä lupte pentru debannare si reprimire pe cäi legale (e-mail, mess, etc.), nu prin violarea forumului. Stie acest lucru. Totodatä, însä, simte nevoia sä supraliciteze, afirmând cä eu i-as dori/cere/determina-în-culise bannarea. E un reper necesar pentru ea (are nevoie de ipoteza recunoscut-imaginarä cä un prieten o trädeazä), pe care i-l respect, desi nu-l consider util sub nici un aspect, ba chiar dimpotrivä.
2) Maximum ce se poate face, ca räspuns la solicitärile ei, este bannarea (temporarä!) de user, e-mail si IP.
Tehnic, se poate sterge contul unui user - dar legal e imposibil: regulamentul forumului nu permite. E la fel ca o executie în România: sigur cä justitia poate condamna la moarte un cetätean, sigur cä un pluton de executie îl poate omorî. Dar ar fi ilegal si neconstitutional. Nu avem nicäieri în legislatia noasträ pedeapsa cu moartea.
Cu mesajele e si mai complicat: nu se pot sterge "în bloc". Ar trebui sä fie sterse unul câte unul. In primul rând, nici un administrator nu are timp pentru asa ceva. Apoi, regulamentul nu prevede stergerea mesajelor unui user, pe acest criteriu - ci numai a celor ofensive ca atare. In concluzie: mesajele Dragomarei nu se vor sterge în totalitatea lor, ci numai punctual, în mäsura în care unele dintre ele contravin regulamentului.

Last edited by Pitbull : 13 Apr 2009 at 21:55.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif