View Single Post
Old 13 Apr 2009, 17:40   #148
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
help meeee, pls

că doar e Sămptămâna mare, şi tbb să ne minţim că suntem buni, toleranţi şi înţelegători.
Ăştia nu vor să-mi şteragă contul şi postările. Am trimis nşpe mesaje, am făcut scurtă la mâna stângă tot ştegând manual postare cu postare.

Dau ce vreţi voi. Şi încă ceva pe deasupra.

Aaaa... ponturi de forum, cel mai uşor s-au şters postările pe care le scrisesem cu galben pe fond albastru. Nu se ştie niciodată când ai nevoie/ trebuie să nu mai exişti.

Revin: nu e o glumă. Nu sunt supărată. Îmi vreau doar înapoi postările, din moment ce timpul şi nervii nu mi le mai pot recupera.

Vreau să creşteţi IQul şi implicit valoarea culturală a forumului ştergându-mi postările. Io mi-s doar o vacă care spamează, nu ştiu gramatică, habar n-am despre filme, aaa... şi mai mai şi beau... vin.

Deci, tata-mare Daniel, fă-mi şi fă-ţi o favoare, fă o delete query pe criteria "Dragomara". Dacă nu ştii, dă-mi mie voie, te rog.

No, hai, măcar atâta merit şi eu, "nefericita, dar inteligenta Dragomara": delete, delete, delete, pretty please.

I will never be back. Dă-mi înapoi toate cuvintele şi userul meu, chiar şi după ce-o să şterg tot ceea ce-am postat, tot vor rămâne pollurile deja închise, cele în care niciun user nu mai poate posta/ edita.

No, ce tb să fac pentru asta?! ŞI TU ŞI EU ŞTIM CĂ AŞ FACE ORICE. Te rog. Cum să te fac să pricepi că nu e o glumă, şi că pur şi simplu mi-a ajuns?!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif