View Single Post
Old 12 Apr 2009, 21:34   #170
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Eu am mai multi actori preferati si mai putine actrite. Probabil e din cauza ca majoritatea personajelor mai interesante sunt cele masculine, in timp ce majoritatea celor feminine au un rol mai putin important sau nu reprezinta modele personale...

Jack Nicholson - spre deosebire de Al Pacino si Robert de Niro interpreteaza in mare parte oameni de rand, majoritatea antieroi.

Al Pacino - E imposibil sa nu-ti placa ca actor, pentru ca e printre cei mai buni. Chiar si in filmele mai slabe (si au fost multe in ultima parte a carierei sale) tot joaca foarte bine.

Robert de Niro - Cam in aceeasi situatie cu Al Pacino, insa il apreciez mai putin decat pe Pacino pentru ca a jucat in prea multe filme acelasi rol si anume cel de mafiot.

Daniel Day-Lewis - Inca un mare actor care si-a ales cu grija rolurile. Nu l-am vazut decat in 3 filme, dar in toate a jucat magistral, dovada e faptul ca pentru doua dintre ele a luat oscar-ul, iar pentru al treilea tot a fost nominalizat. Astept Nine, care ar putea insemna macar a cincea nominalizare.

Mentiuni speciale: James Stewart, Edward Norton, Johnny Depp, Dustin Hoffman, Paul Newman, Marcello Mastroianni, Henry Fonda, Marlon Brando, Leonardo DiCaprio, Peter O'Toole, Sean Penn, Anthony Hopkins, Kevin Spacey, Tony Leung, Maggie Cheung, Emma Thompson, Kate Winslet, Penelope Cruz, Natalie Portman, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Denzel Washington, Russell Crowe,Viggo Mortensen si probabil am mai uitat vreo cativa...

Last edited by Liviu- : 12 Apr 2009 at 21:38.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif