Spicuiri din comentariile petitiei "Free Becali"
(Cititi-le cu atentie - sunt INCREDIBILE!)
http://www.petitieonline.ro/petitie/...23048-pg6.html
Originally Posted by daniel filipoiu, 28 m, Bucuresti:
Dede nastase nu a fost arestat? dece altii nu au fost arestati? sunt o gramada in parlamentul nostru care au facut atat rau, si au facaut o gramada de 'magari' cei din politie care au luat spaga, si multi alti, nu sunt arestati?Lati arestat pe Gigi Becali pt ca e singuru care a facut ceva pt populatie, e singuru care va dat peste nas, care va raspuns si sa certat cu toata lumea si asta va deranjat. Dece dupa 2 luni ati actionat in cazut acesta? dece nu ati actionat din prima zi?numai scriu mai multe ca ma enervez degeaba.
VA RUGAM ELIBERATIL PE GIGI BECALI
|
Originally Posted by Lucia-Robet Negut, 24 m, Bucuresti:
Desi nu pot sa-l sufar pe Becali si cred ca ar merita sa ajunga la inchisoare din multe alte motive, trebuie sa fiu corect si sa spun ca-n cazul de fata ar trebui eliberat. Indiferent de ce spune litera legii, nu cred ca o persoana care-si rezolva singura o problema cauzata de niste raufacatori ar trebui pedepsita pentru acest lucru.
|
Originally Posted by I.P., 30, Bucuresti:
Nu pot sa cred ca pe posturile de TV apar asa-zisi "jurnalisti" sau ce-o fi ei care sustin ca drepturile omului nu exista si ca Uninunea Europeana e o utopie! O fi o scuza buna pentru cei care nu au vointa nici puterea de a face ceva in tara asta sau de a mai crede in ceva. Mai rau, eu cred ca incearca sa manipuleze populatia ca sa accepte ceea ce se intampla fara a face nimic. Astia nu sunt ziaristi, astia sunt marionete si eunuci fara constiinta si gandire proprie.
Vreau sa semnez aceasta petitie pentru ca ceea ce se intampla cu Becali e un abuz si o injustitie. Sper ca mafiotii si infractorii de drept care sunt vinovati de inscenare sa bata si la usa celor care au dispus arestarea lui Becali, sa simta si ei cum e sa fie jefuiti si pradati in propriile lor bunuri.
Adevaratii vinovati sa vina in fata sa marturiseasca cine le-a propus aceasta inscenare. Sa ne mai lase comunisitii in pace sa mai traim si noi, ca nu le mai ajunge cat au furat?!?! Daca n-o sa-l elibereze pe Becali o sa votez cu el la europarlamentare pentru ca sa fie liber.
|
Originally Posted by Grecu Alexandru, 22 m., Tecuci:
In ziua de azi am ajuns sa facem inchisoare din cauza politiei Romane care nu si fac datoria fata de cetateni,s-a ajuns cel ce a gresit sa scape si cel pagubit sa faca inchisoare JUSTITIE OARBA.LIBER GEORGE BECALI!!!!
|
Originally Posted by Stn, 23 m, Lenchita:
Vrem Dreptate! Ne-am saturat de atatea Prostii pe fata! ProBecali.ro
|
Originally Posted by Vermesan Vidi, 34 m., Lenchita, Bistrita-Näsäud:
Originally Posted by Pitica Adrian, 18 m, Bacu, România:
freeee gigi...basescu hot nenorocit....nu te mai voteaza nici ramele ba boule
|
Originally Posted by Boidache Marian, 31 m, Bilbao, Spania:
ESTE O RUSINE CE SE INTANPLA IN CAZºUL ººBECALIºº , ACEST OM ESTE UN EXENLU PENTRU ROMANI SI PENTRU TARA , ARE UN SUFLET IMENS SI FACE BINE LA ORICINE II CERE! EU LOCUIESC IN STRAINATATE TOCMAI DIN CAUZA NEDREPTATII CARE ESTE IN ROMANIA !
|
Originally Posted by Larisa Visan, 36 f, Bacäu, România:
Mare mare rusine ,senimtiti ,JOS BASESCU !
|
Originally Posted by Ioan neculai, 38 f, Bacäu, România:
Rusine sa fie acestei tari ,nu este posibil un om credicios si cu bun simt sa i se intample asa ceva .....
|
Originally Posted by Mihaela Roman, 35 f, Bacäu, România:
RUSINE JUSTITIEI SI POLIZIEI ROMANE .
|
Originally Posted by Emanuela Marcu, 33 f, Bacäu, România:
Nu este vinovat Becali ,rusine .
|
Originally Posted by Elena Ioan, 30 f, Bacäu, România:
Rusine justitiei si politiei !
|
Originally Posted by Vasile Chiriac, 44 m., Bacäu, România:
NEDREPTATE IN TARA ROMANIA ,OFFF
|
Originally Posted by Veronica Chiriac, 55 f, Bacäu, România:
(Gasca asta din Bacäu au semnat/comentat grupir, toti la aceeasi orä)
Originally Posted by Tocan Adrian, 35 m, Arad:
LIBERTATE NU COMUNISM.NU VA BATETI JOC DE UN OM CU SUFLET MARE,PENTRU CE AM LUPTAT LA REVOLUTIE?PENTRU HOTI?LIBERTATE BECALI,VA VOTAM BECALI VADIM VOTAT!
|
Originally Posted by Stolnicu Andreea Luiza, 21 f, Buzäu:
liber gigi becalii !! noi toti il iubim si vrem sa il vedem liber.eu cel putin imi doresc sa il vad macar odata face 2 face ....vreau sa ii spun ca e cel mai sufletist om de care am auzit.abia asteptam sa il votez ca presedinte...si sper sa mai pot face asta
|
Originally Posted by Camelia Morocozan, 28 f, Cluj-Napoca:
S-a afirmat de catre judecatori faptul ca Gigi Becali SFIDEAZA STATUL DE DREPT. Formularea suna foarte frumos si foarte...juridic!
Insa, ce se intampla atunci cand STATUL, isi sfideaza de-a DREPT(ul) cetatenii, populatia si nu in cele din urma, contribuabilii?! Exista atatea dovezi in aceasa privinta! Aruncati doar o privire asupra situatiei noastre si veti vedea...
Eu l-am cunoscut personal si va pot spune (din experienta, deci) faptul ca omul acesta este in interior chiar asa cum il vedeti in mass-media; omul acesta este chiar asa cum unii considera ca doar isi doreste sa para. In putine cazuri "fatada" reflecta interiorul, insa acesta este unul dintre ele, credeti-ma! Nu sunt usor de pacalit, am absolvit studii in acest domeniu.
Pe de alta parte, daca i se imputa faptul ca este needucat...ei bine, acest fapt nu este pedepsit de catre nici o lege. A facut avere...? Uite, ca nu este judecat pentru asta... Ii plac oile? Nu incalca nici o lege....Uite, ca nu este judecat pentru asta... Ii place branza? Si noua ne place… Are "gura mare"? Uite, ca nu este judecat nici pentru asta...
Lasati-l fratilor in libertate si daca doriti sa-l judecati, judecati-l fara sa-l umiliti !!!
Poate parea nebun sau "dus cu pluta" datorita faptului ca invoca mereu numele lui Dumnezeu, insa omul acesta chiar are dreptate (fara a lua curba spre fanatism religios), chiar exista un Dumnezeu, iar acest Dumnezeu (oricum l-am numi) chiar ne cere unele lucruri! Printre care, si acela de a vorbi despre El...
|
Originally Posted by Diana Ileana, 45 f, Bucuresti:
Nici chiar asa !
Este un om care are mamă, soţie, copii, rude, prieteni şi duşmani !
Toţi avem !
Să înţeleg, din ce se întâmplă cu el ,că toţi ceilalţi cetăţeni din această ţară ar trebui să ne luăm de braţ şi să ne îndreptăm în linişte spre puşcărie ?
Mai avem un păcat din decembrie 1989 !
|
Originally Posted by Pârvu Andreea, 23 f, Cannes, Franta:
Dnul Becali e nevinovat si trebuie eliberat cit mai repede! il iubim asa cum e dinsul si l respectam!
Traiasca dnul Becali si merci dnului Vadim!
|
Originally Posted by Buzduna Cristinel, 30 m, Bucuresti:
Este un mare abuuuzzzzzzzzzz................................... .................................................. ...............................
|