Thread: Irréversible
View Single Post
Old 11 Apr 2009, 00:04   #66
dansatorul_polimorf
Veteran

dansatorul_polimorf

Filmul are punctajul mic pentru ca cei care nu l-au digerat i-au dat note de 1-2, fenomen arhicunoscut in cazul tuturor filmelor controversate. Am luat la cunostinta argumentele tale inca de miercuri, azi e vineri. Consider ca nu au consitenta si o baza reala obiectiva, asa ca nu m-au marcat. Stroboscopul e meschin? La fel si machiajul, secventele 3d si lentila de la camera, nu? Ar trebui sa te hotarasti, ultrasunete sau infrasunete, pentru ca ai folosit ambii termeni. Probabil nici unul nici celalalt. Violul nu e realist pentru ca lumina e rosie, deci n-are cum, ma intelegi, lumina...(asta e una dintre preferatele mele)(nu mai vorbesc de alte prapastii de genul: filmul nu are plot. Thank you!) Poate vrei sa-mi explici exact in ce consta "felul voyeuristic in care camera o urmareste pe Monica Bellucci" si cand in vreun film camera nu a fost si voyeuristica. Si asa mai departe. Succesul lui Noe este evident din chiar intensitatea cu care ati reactionat impotriva lui. Si manipulate ati fost.

Last edited by dansatorul_polimorf : 11 Apr 2009 at 00:07.
dansatorul_polimorf is offline   Reply With Quote sendpm.gif