View Single Post
Old 08 Apr 2009, 14:54   #8
cornel
Veteran

cornel

Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by cornel:
Un film special facut cu si pentru cocalarii de trafic si pitipoancele de companie.
Cu fraza asta ai jignit pe toti fanii, semi-fanii, pseudo-fanii, mini-fanii, mecanicii, soferii, barbatii mai vanjosi si aratosi, femeile mai aratoase si dotate, persoane din afara Romaniei, staff-ul FF4, multi adolescenti, etc. etc. etc. de care nu esti sigur ce coeficient de inteligenta poseda si cat au citit/necitit la viata lor, cum si despre ce comunica in real-life, ce activitati hobby or nonhobby exercita, ce filme au mai vazut/placut, samd. etc. samd.
Iar in acelasi timp ai ridicat in slavi cocalarii si pitizpoancele. Aia nu inteleg nici astfel de filme; bine, doar cand nu vorbeste personajile si e actiune. Da' oricum vor mai multa actiune ca ei habar nu au cat de greu se filmeaza secundele de action si cu ce buget, deci nu inteleg nika.

Si unde sunt argumentele care sa contrazica afirmatia pe care am facut-o?
Si cum anume ai inteles tu ca ridic in slavi ceva sau pe cineva?
Stiu ce insemna un film de actiune dar daca ai fi fost atent si la replicile din acest film imposibil sa nu te pufneasca rasul. Eu am vazut filmul la cinema si jumatate din sala se amuza de stupiditatea replicilor iar cealalta jumatate era absorbita de scrasnetul pneurilor si de luciul masinilor.
Daca te recunosti in acest film nu trebuie sa-ti fie rusine sa recunosti si sa te mandresti cu asta... Ce naiba doar ala care are masina mai puternica si gagica cea mai misto e cel mai tare, nu-i asa bro?