View Single Post
Old 06 Apr 2009, 15:41   #32
Chambord
x

Chambord

A propos de legaturi intre cinemagisti pe diverse criterii. Vad ca nu se omoara lumea sa-si treaca locatia in profil.

Mai e cineva din Bacau pe aici ? Echo ?

PETITIE

Motto: "Bacauani din toate zarile, uniti-va !"

Deci: Fratzi bacauani a sosit momentul sa cucerim acest forum ! Destul am suportat asuprirea regimurilor burghezo-moshiereshti !
Iesiti la lumina, oo, voi oropsiti ai sortii care ati postat pe aceste meleaguri! Victoria e a noastra ! Purtati cu mandrie la 'user profile'-ul vostru location-ul Bacau ! Tot acolo va puteti trece si hobby-urile: sticlism, halbere, fuga de la ore, coniac-canoe sau ce alte nobile ocupatii mai aveti cand nu va asupresc capitalishtii la serviciu. Treceti si profesiile: academician, ciorditor, cocalar, student, etc. Orasul nostru pe care vechii cronicari l-au evocat ('Nasc si la Bacau oameni'), marele nostru poet raional, aa astaa orasenesc, George Bacovia l-a cantat in ghiersuri duioase k: "Plecat-am 9 din Vaslui si cu sergentu 10" stati ba c-am incurcat sidiu', cre'ca-i asta: "Dormeau adânc sicriele de plumb/Si flori de plumb si funerar vestmint/Stam singur în Bacau si era vint/Si scirtiiau coroanele de plumb" (Pe vremea lui vremea era nashpa de asta poietu era asa ofticat, da' aku e soare si frumos a venit primavara au iesit pasarelele prin parc cip-cirip si klasa muncitoare tre sa fie vesela).

Tovarasi, am invins ! Dictatorul a cazut !

Traiasca Frontul Cinemagistilor Bacauani !
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif