Originally Posted by marx:
dear PK, delirul tau nesistematizat, polimorf, slab structurat, variabil ca tematica, fara tendinta de-a se supune realitatii si dublat de coprolalie iti tradeaza schizofrenia. daca vrei tratament gratuit te pot ajuta.
ps: si n-am intrat de placere sub ploaia ta de vomismente, ci m-a iritat faptul ca ataci continuu o persoana apropiata mie fara ca ea sa-ti alimenteze furiile. poate cu tacere.
deci, e de bun-simt sa te delimitezi de persoanele care nu-ti fac placere, nu sa te insinuezi lepros in miezul lor.
|
da.aveti dreptate,oricum sunteti simpatic,sincer in felul dvs,nu cu 7 fetze(eram ironicaa!),e vina mea,nici cu fatuca n-am nimic,duceti-va invartindu-va.sper doar ca illo sa ma evite cat se poate pe forum pt ca nu agreez iesirile ei,din partea unui o m inteligent ca marx (asa se crede,dar subestimarea paradoxala a sinelui are legatura si cu alte defecte majore) e chiar stimulanta o mica apostrofare,injuratura,cu care a obisnuit forumul.dar illo e de evitat,e mica si ea ce sa-i faci.mica la suflet,eu chiar am iubit-o,ea stie,dar m-a dezgustat.si e uratica,parere strict subiectiva.hai ma illo ca am glumit.

deci hai,pace.nu mai scriu nik,ma doare capul.misto topic.
illo sa ramana ,marx sa plece ca sa intorc persoane extraordinare.