Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 02 Apr 2009, 09:00   #370
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by marx:
dear PK, delirul tau nesistematizat, polimorf, slab structurat, variabil ca tematica, fara tendinta de-a se supune realitatii si dublat de coprolalie iti tradeaza schizofrenia. daca vrei tratament gratuit te pot ajuta.

ps: si n-am intrat de placere sub ploaia ta de vomismente, ci m-a iritat faptul ca ataci continuu o persoana apropiata mie fara ca ea sa-ti alimenteze furiile. poate cu tacere.
deci, e de bun-simt sa te delimitezi de persoanele care nu-ti fac placere, nu sa te insinuezi lepros in miezul lor.
da.aveti dreptate,oricum sunteti simpatic,sincer in felul dvs,nu cu 7 fetze(eram ironicaa!),e vina mea,nici cu fatuca n-am nimic,duceti-va invartindu-va.sper doar ca illo sa ma evite cat se poate pe forum pt ca nu agreez iesirile ei,din partea unui o m inteligent ca marx (asa se crede,dar subestimarea paradoxala a sinelui are legatura si cu alte defecte majore) e chiar stimulanta o mica apostrofare,injuratura,cu care a obisnuit forumul.dar illo e de evitat,e mica si ea ce sa-i faci.mica la suflet,eu chiar am iubit-o,ea stie,dar m-a dezgustat.si e uratica,parere strict subiectiva.hai ma illo ca am glumit. deci hai,pace.nu mai scriu nik,ma doare capul.misto topic.
illo sa ramana ,marx sa plece ca sa intorc persoane extraordinare.

Last edited by Pauline Kael : 02 Apr 2009 at 09:13.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif