Originally Posted by marx:
draga Puline, esti paupera la buzunare si minte, functionezi in limitele unui cascador de balci: sari peste groapa de gunoi si crezi ca ai facut saltul mortal.
si da, te cred in stare de orice tip de delir, si kiar ma bucur ca esti o contribuabila purulenta la starea patologica a acestui forum.
|
chiar esti tu si toti care se uita la tine falsule o ghena de gunoi,ma bucur ca esti sincer uneori cu tine.strea patologica nu am creat-o eu,ci tu cat timp ai activat pe forum,alzeihmer,cumva?
dr.cacamacs,te pricepi tu la psihologie inversa tot atat cat la cinema,adica deloc.scremerile astea care seaman a raptus intelectual sunt jenibile pt un nene de varsta ta,imatur si suferind de o nevroza acuta vizibila si unor prescolari.nu ma dau drept ce nu sunt,esti un parlit de doctor de tratat nimic,nu marele psihiatru care se da( viseaza,viseaza,schizofrenia e cu tine,esti pe drumul cel bun).nu te mai sodomiza singur cu limbajul asta la fel de spontan ca o criza de epilepsie ...ai stat trei ore pana a sa te caci o fraza

'ra'ti ai dreaq luati pielea de pe oameni si mai si mor oamenii,COPIII,gravidele, prin spitale sau salvari din cauza unor ingamfati care stiu sa practice doar mal praxisu' si umilitul lumii...imi dau seama ce clienti ai tu , vet de mahala asa cum esti...
nu te cunosc personal si nici tu pe mine,dar vad ca te agati ca o panarama si tzatza ce esti de tot felul de amanunte colaterale: bani,locatie,sex,asl,pls.
sa pupi in cur tot forumul,nu mai intra,parca asa te laudai , sa te boceasca in spasme guzganice prapadita aia,care se vaita peste tot ca e de cacat forumul,plecati cu fitzele voastre care sunt de fapt niste bashini din lipsa de imaginatie...nimeni nu-ti duce dorul,cred.si nu mai da replica,stiu ca te doare rau,ce sa-ti fac daca esti urat,nedorit,nesatisfacut sexual si constipat metafizic.respira intr-o punga si nu mai inspira.vad ca ai atacuri de panica,autosugestioneaza-te.
si daca nu era asa important de la inaltimea injositoare fapturii tale de doi lei,iti faci de ras bransha,btw,chiar de esti pe net,ce credibilitate ai?Nonmaleficence,iti spune ceva,ecoo,in capsorul ala speriat de tot ce-l inconjoara,misogin din neputinta,trebuia sa te duci la cursuri, nu sa visezi la filme si la critici de filme.asa iti place sa le amesteci ca votca cu metadona.nu ma mai starni,ca incep sa zic care ti-e adevarata fata si nu-ti va placea,sunt prea obosita si plictisita,esti un accident.nu meriti nici macar efortul unei replici mai interesante.bleah.