Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 01 Apr 2009, 16:12   #349
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by illotempore2002:
Chiar ati stricat topicul unde eu si Chambod ne simteam bine.....ce sa faci, unde se baga muierile cu viata goala si sterila, se duce dracu totu poate totusi va mai ganditi un pic si va duceti la topicul vostru preferat, Cafeneaua sau Bursa, aici se vbeste despre Godard, asta doar in cazul in care ati ui.
E usor sa scrii de spre Godard(altceva nu mai stie)cand stai cu manuale,carticele, in fata si te intalnesti cu diferiti care ti-ar putea fi unchi,medic comunitar,un început de chelie precoce,e rigid, megaloman si isteric, ca sa mai prinzi cate o idee aleatoare ,(sa copiezi asa -zisii experti) vorbind despre filme (doar doua-trei,adica Godard,nemtii decadenti si paleolitici ,juno si persepolis asta e toata cinematografia lumii din toate timpurile)ca sa poti epata pe forum. "viata goala si sterila ' (steril; limbaj si acelasi)inseamna familie,inseamna un serviciu extra(si ofertant si bine platit),inseamna multe lucruri pe care oricat s-ar chinui altele nu le vor avea,oricate frustrari ar avea de orice natura.Pacat ca inainte de a sonda psihicul si viata altora,unii nu se autonalizeaza psihic pe ei(impulsiva,ce eufemism comod) si viata compromisurile lor personale cum ar fi propunerile pe net de sex in grup.

Subiectul ON este banal si rasfumat,dar pot da si eu copy paste de pe diferite siteuri,ca sa ma dau mare,dar mi se pare neinteresant.
Sa -mi spuna si mie unde au injurat altii la cafenea,la certuri,ca sa nu iau bann nevinovata iar.Am chef sa dezgrop niste securi ale razboiului.

Last edited by Pauline Kael : 01 Apr 2009 at 16:52.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif