View Single Post
Old 29 Mar 2009, 19:02   #96
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Dragomara:
întrebarea de azi: cum se dă timpul înapoi? nu, nu cu mult, cu vreo 10 ani... vreau numai să mai visez un picuţ.
Dar ce te tine (today) sa nu mai visezi? Si ai intoarce timpul cu 10 ani numai ca sa (doar) visezi???
Think like this: "Ca sa dai timpul inapoi nu poti. Nu, oricat te-ai stradui, nu poti! Filmele SF sunt filme SF si atat. DAR POTI FACE in FELUL urmator: imagineaza-ti, tu pe tine, peste 10 ani (ten years later), cum te vezi tu atunci, in 2019...Te transpui in pielea Dragomarei din 2019. Apoi te gandesti ce ai fi vrut (vrei) sa schimbi in urma cu 10 ani - adica in 2009 - sa fii "altfel" in anul 2019; sa ai ce iti doresti, sa fii cu cine iti doresti, stii tu, etc. Si incepi de acum, te pui intr-un colt al camerei ca fiind Dragomara-2019 si ii impui "infantilei" Dragomara-2009 care se afla in unghiul opus (in diagonala, chiar daca e trapez), CE SA FACA, ce sa schimbe, ce sa viseze, ce trebuie sa schimbe, cu cine sa nu se-'ncurce, etc. Eventual pe un ton imperios necesar si autoritar. "
Cel mai infricosator aspect e ca jocul asta chiar merge, eu n-am incercat cu mai mult de 12 luni in viitor cand am vazut ce se intampla.

Dar revenim la enigma ta, pe tine te intereseaza doar calatoria in trecut si numai asta:
Pitbull a spus in felul urmator, cum se poate da timpul inapoi pe forum, deschizi un topic, postezi un nr de mesaje egal cu numarul anului in care suntem (de ex: 2009), apoi incepi sa stergi, unul cate unul; si ca sa ajungi in anul - 1999 sa zicem - stergi 10 mesaje: 2009 - 10 = 1999. Asa m-a invatat Pitbull, dar eu nu l-am crezut, insa poti sa-ncerci, eu nu am incercat.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif