View Single Post
Old 28 Mar 2009, 13:49   #5
buticut
Guru

buticut

Din punctul meu de vedere,cele mai nemeritate Best Picture Oscars au fost pt Braveheart, Dances with Wolves,The Departed si Rocky, astea mi-au venit repede in minte... The Departed e un film so-and-so comparat cu celelalte filme ale luI Scorsese,dar parca vad ca Shutter Island-ul de anul asta ii va fi superior si nu va castiga...Cum e si Academia asta...tot ii ignora,pana ajung sa le dea Oscaruri pentru intreaga cariera de fapt si nu pentru filmul in sine. Eu tot astept un Oscar pentru Sidney Lumet...omul asta la 84 de ani inca face filme de actiune,nu stiu ce mai vor de la el,au avut atatea oportunitati.

Juno...bleah. Urasc tentativele astea de smart-ass dialogues, mi se par deplasate si n-au nici un strop de naturalete. Tot ce au facut a fost sa inveleasca o tema de actualitate de care majoritatea deja ne-am saturat intr-un ambalaj mai good looking. Degeaba arunci pe acolo niste replici cool, conteaza mai mult cine si cum le spune. Prefer un limbaj simplu si accesibil,atata timp cat este spot-on. Cum face Gary Oldman de exemplu in Leon...."EEEE-VERRRRY-OOONE!"-ul lui e un classic .

Last edited by buticut : 28 Mar 2009 at 13:56.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif