View Single Post
Old 27 Mar 2009, 15:59   #134
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down haaaa?! :D

Originally Posted by Pauline Kael:
draghe pitbuli,ai uitat cand zbierai (cauta prin arhiva) acum vreo luna si nitel cand se clona individa de parca te musca de fund?cand eu ii luam apararea si ma facea in toate chipurile posibile pe forum si prin pm? nu ma deranjeaza prezenta ei,foarte bine,eu pot renunta si nu mai intru,dar ce vreau sa zic si nu intelegi e ca nu incurajati calitatea forumului.aceia care erau inainte printre o cearta si o tavaleala(care oricum n-au relevanta) se intalneau in realitate la o bere de ex,purtau si discutii cel putin semidocte nu placide si indobitocitoare despre cinema din toate timpurile.
chiar n-am nimic cu ea,dar dumneata esti cu toane rau.si ALS e super.:love:
no, hai că că acum m-ai făcut să le invidiez până şi pe vaci! şi nu pentru cele 4 picioare şi cele 4 ţâţe!
eşti sigură că ştii semnificaţia lui "semidoct"?! nu de alta, dar asta ar putea fi o explicaţie a neprezentării mele la vreun forummeeting, cu toate că mi-am dorit-o şi chiar mi-am manifestat interesul continuu. :o :o

nu mai înţeleg nimic. îi rog pe cei care înţeleg totuşi ceva să-mi curme suferinţa şi să mă împuşte când oi deveni semidoctă.

Mulţumesc frumos!

End of story!:mad: :mad:

Last edited by Dragomara : 27 Mar 2009 at 19:43.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif