Pai la 7 DVD-uri castigate e si normal sa primeasca ceea ce si-au dorit. Ar fi si culmea ca tu cu un singur DVD castigat,sa ai dreptul sa ti-l alegi inaintea tuturor. Stocul n-avea cum sa fie nelimitat... Uite,eu nu am primit Singin' in the Rain si nici City Lights la concursul cu Luna Indragostitilor,ci alte doua filme,dar m-am bucurat de ele la fel de mult cum m-as fi bucurat daca as fi primit titlurile mele "most wanted". Idem si cu posterele...simplul fapt ca am castigat si eu in sfarsit la ceva m-a bucurat chiar mai mult decat premiul in sine,care daca tragi linie si faci socoata,n-a fost totusi de 2 lei.Cel putin in cazul meu, daca iei in considerare filmele + posterele + transportul,se ridica la cateva milioane. Multumesc din suflet Cinemagiei pentru aceasta sansa. Inca sunt fericita, in extaz,multumita...tot pachetul

! La viata mea,singurele premii castigate au fost cele de la concursurile scolare...ba nu, am castigat o data la Loto 200. 000 lei (vechi

),dar nu se pune. Noroc cu Cinemagia

. In plus,mai rar concursuri unde iti poti alege premiile si chiar mai rar concursuri unde se premiaza TOTI PARTICIPANTII, asa ca nu ar trebui sa fiti prea nemultumiti pentru ca nu ati primit ceea ce va doreati

.
Poate te rezolva si ti-l trimite ulterior. Daca s-a incurcat, la peste 40 de colete cate are/a avut de trimis,se intelege. Ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea, pozitia ta de atac e chiar nefondata, avand in vedere ca la ambele concursuri ai postat dupa data limita initiala. Ar trebui sa le multumesti ca te-au luat in considerare, nu sa ii critici. Data viitoare poate se vor premia doar primele locuri, sa nu mai fie atatea nemultumiri ca x si-a dorit filmul y,dar a primit altul.
Odata si odata tot o sa se mai posteze iar filmele disponibile...
Bine,hai,fie...aici e lista:
DVD-urile sunt urmatoarele:
English Patient / Pacientul Englez
Pulp Fiction
A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau
Good Will Hunting
After Glow / In Amurg
The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor
Godsford Park
What?s Eating Gilbert Grape / Arnie
Lonely Hearts/ Dragostea ucide
Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi
Where the truth lies/ Aparente inselatoare
Captain Alatriste / Capitanul Alatriste
A Bronx Tale / Poveste De Bronx
The Don Is Dead / Razboiul Mafiei
Carlito?s Way / Carlito
Insa probabil mai sunt foarte putine titluri available. Pulp Fiction s-a epuizat cu siguranta...