View Single Post
Old 18 Mar 2009, 09:20   #41
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
acum lasand gluma la o parte, ar trebui sa cititi atent ce scrie aici.
Sa vedeti ce frumos sunt intoarse toate lucrurile impotriva lui Mungiu, aplicat, "documentat", "de buna credinta".
Eu nu stiu daravelele din interior ale CNC-ului, dar ca simplu observator pot sa vad cand un mesaj e sucit si ras-sucit numai sa iasa cum a vrut preopinentul

Totul se leaga aici, se pare: De exemplu Radu i-a dat finantare lui Mungiu si Mungiu i-a intors serviciile. Nu conteaza ca Radu a dat nota mica, asta e semn ca a vrut sa nu bata la ochi, ca oricum cu punctajele de producator lua firma lui Mungiu. Nu conteaza ca nota maxima si minima se exclud din calcul, e de ajuns sa-l ai pe unul in comisie ca te-ai scos.
Totul duce spre incriminarea lui Mungiu: faptul ca a castigat la vreo sesiune de concurs, faptul ca n-a castigat, faptul ca altii au castigat dar el n-a zis nimic (!!!!) faptul ca a participat, ca n-a participat, ca a fost studentul cuiva, ca a intrat in productie, ca n-a intrat. Tot. Si numai mish-mashuri peste tot. Ca sa fi fost curat si sa aiba credibilitate, Mungiu ar fi trebuit sa nici nu existe, cam asta rezulta de aici.

Si inca una tare: spre finalul manifestului i se reproseaza lui Mungiu tot felul de defecte are concursului. Ca punctajele se calculeaza la fel si la scurt metraj ca si la lung, ca regizorii sunt punctati pentru performantele producatorului, ca aia, ca aialalta.
Ca si cum asta a facut Mungiu acum, a iesit la rampa si a zis: "acest concurs si regulamentul sau sunt cele mai bune din lume. Eu le sustin!"

E bine cand apare asa cineva cu capul pe umeri si bine intentionat si-ti clarifica dedesubturile. Fara distorsiuni, si cu date concrete, nu?
:sick:
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif