Originally Posted by Pauline Kael:
Buticut sta toata ziua pe net si pe imdebeuri si pe alte de-astea.Dar ce ii transmit ei filmele,nu se prea vede in oceanul de info.
|
Nici nu cred ca asta dorea sa exprime. Doar a explicat ce inseamna de fapt wrestling-ul si nu trebuie sa cauti pe zeci de site-uri astfel de informatii. Cum a zis si Leonard, numai vazand filmul poti intelege despre ce e vorba. Daca buticut prefera sa fie informata citind de pe anumite site-uri e treaba ei. Nu ai avut si tu varsta ei, cand vroiai sa stii cat mai multe despre anumite chestii? Si sunt sigur ca atunci cand te intereseaza ceva si tu folosesti internetul pentru a te informa, chiar daca e doar intr-o mica masura. Sincer, in primul rand nu ar trebui sa te intereseze cum isi petrece ea timpul liber, mai ales sa critici lucrul asta in continuu. Fiecare dintre noi pierde timp cu lucruri mai putin importante, fie ca e uitatul pe site-uri, fie ca e uitatul la pereti sau mai stiu eu ce. In ciuda faptului ca suntem pe un site de film nu cred ca ne putem uita in continuu la filme si avem nevoie si de alte metode de recreare. Ce metoda alege o persoana sau alta nu ar trebui sa ne intereseze. Si tot fiind un site dedicat filmelor, ar trebui sa criticam mai mult filmele si mai putin persoanele.