Thread: "The Wrestler"
View Single Post
Old 13 Mar 2009, 15:04   #45
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by buticut:
Wrestlingul nu e un sport, e divertisment sportiv. Nu e fake, e scripted,adica fiecare wrestler stie ce are de facut,insa dpdv al loviturilor,e pe bune. Stiu cum sa se loveasca si cum sa cada, astfel incat sa nu se accidenteze, de aceea pe un om neantrenat l-ar durea oricare manevra executata in ring de catre profesionisti. Insa de durut,tot ii doare si pe profesionisti, daca sunt aruncat de la inaltime pe o masa,dar nu simt foarte foarte tare impactul,pentru ca majoritatea iau painkillers inainte de meci sau au un nivel ridicat de adrenalina. Evident, accidentarile nu pot fi evitate mereu. Cand vezi ca sangereaza, e sangele lor,doar ca ei si-l provoaca,taindu-si de obicei fruntea cu o lama,procedeu cunoscut sub numele de "blading".
nu spui nimic nou. tot ce-ai descris se înþelege ºi din film, chiar pentru cineva care habar n-a avut înainte de existenþa acestui sport sau divertisment sportiv.

filmul meu favorit cu wrestling e "The Foul King" (2000) care n-are nimic în comun cu drama din "The Wrestling" al lui Arronofsky, fiind în schimb o comedie excelentã. mai degrabã aduce un pic cu cîteva idei din Fight Club.
la wrestling (sau k1 cum mai e o variantã) televizat n-am avut rãbdare sã mã uit vreodatã încît sã ajung sã am vreun wrestler favorit...