Thread: "The Wrestler"
View Single Post
Old 13 Mar 2009, 12:18   #44
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Excelente contributiile Buticutei, si foarte utile.
In treacät fie zis, tocmai formula asta, de "spectacol care mimeazä sportul", mi se pare, personal, teribil de plicticoasä. Nu väd cu ce m-ar interesa... Ori urmäresc un meci pe bune, ori un spectacol lucrat - sau, dacä-mi propune cineva o variantä intermediarä, mäcar sä aibä un ceva interesant, acolo, care sä mä incite... Sorry, nu simt nici o scânteie, numai fäcäturi grosiere.
Dar, dincolo de asta (o fi chestie de gust, de afinitate, enfin...), stiind în linii mari cele spuse de Buticut deasupra, chiar asteptam cu mult interes filmul, curios sä descopär, în el, ceva nou, interesant, esential, despre wrestling - nu la modul documentarist, ci prelucrat artistic (de exemplu: ca-n "Frost-Nixon" despre cum se iau interviurile de top, sau în "Milk" despre lupta homosexualilor pentru drepturi, sau chiar în pelteaua aia de "Australia", despre meseria mânätorilor de vite de-acolo)... Si nu mi-a spus nimic nou, nimic interesant - nici ca informatie, nici ca insight! Cele câteva secvente de ring sau culise contineau doar lucruri deja cunoscute (chiar si de unul ca mine, care n-a dat atentie domeniului!) Mai multe am aflat din mesajul lui Booty!
Fato, pune-te de le scrie un scenariu, pentru remake!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif