Thread: "The Wrestler"
View Single Post
Old 13 Mar 2009, 11:47   #43
buticut
Guru

buticut

Wrestlingul nu e un sport, e divertisment sportiv. Nu e fake, e scripted,adica fiecare wrestler stie ce are de facut,insa dpdv al loviturilor,e pe bune. Stiu cum sa se loveasca si cum sa cada, astfel incat sa nu se accidenteze, de aceea pe un om neantrenat l-ar durea oricare manevra executata in ring de catre profesionisti. Insa de durut,tot ii doare si pe profesionisti, daca sunt aruncat de la inaltime pe o masa,dar nu simt foarte foarte tare impactul,pentru ca majoritatea iau painkillers inainte de meci sau au un nivel ridicat de adrenalina. Evident, accidentarile nu pot fi evitate mereu. Cand vezi ca sangereaza, e sangele lor,doar ca ei si-l provoaca,taindu-si de obicei fruntea cu o lama,procedeu cunoscut sub numele de "blading". Wrestlerii sunt atat atleti, cat si actori...daca aveti chef sa ii vedeti pe cativa geniali in actiune,va recomand sa ii cautati pe Jack Evans si Amazing Red, cel din urma fiind foarte sifonat acum in urma numeroaselor operatii la genunchi.

De retinut ca in spatele unui meci stau ore intregi de pregatire pe zi...nu e usor. Am vazut odata o lista cu wrestleri care au murit inainte de 50 de ani...erau vreo 60 care murisera de atac de cord, un numar alarmant.

Cele mai serioase meciuri,fara un build-up telenovelistic precum in WWE si TNA,le vedeti in federatii independente precum ROH, CZW sau federatiile japoneze.Sau in originalul ECW, acum nu isi mai merita E-ul de la extreme.

Cool stuff:

Ca o precizare, my all time favorite wrestler e The Rock. Era genial si electrizant la microfon,un adevarat entertainer. Pacat ca a fost atras de mirajul Hollywoodulu, ajungand sa considere wrestlingul ca fiind o piedica in cariera lui de actor (in kiddie movies) si renuntand definitiv la a-l mai practica .

Gata cu predatul . Revenind la "The Wrestler", in general imi place orice film care trateaza drama umana, caderea omului in abis si imposibilitatea de a iesi de acolo. Cu acest gen de personaje ajung sa simpatizez mai tot timpul. Intr-adevar, precum titlul sugereaza, nu e atat despre wrestling,cat despre wrestlerul Randy "The Ram". Mickey nu duce in carca intreg filmul,dar trebuie sa recunoastem ca e o revenire spectaculoasa si un rol greu,cu atat mai mult cu cat a trebuit sa intre in pielea unui personaj cu care se potrivea destul de mult. Nu m-a dat foarte tare pe spate filmul,dar mi-a placut intr-o oarecare masura.E si Necro Butcher in film,that guy is sick .

Sa vedem cum o sa fie "The Fighter",al aceluiasi Darren. Tot "Luptatorul" o sa traduceti si filmul acela? :lol:
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif