Originally Posted by Leonard:
reuºita filmului aparþine regizorului
|
Aici sunt de acord cu tine. Si mie mi-a placut cum a fost regizat filmul si de fapt imi place Aronofsky in general, dar povestea nu m-a impresionat prea mult si e destul de previzibila, nu ca ar fi neaparat un lucru rau, dar mi se pare ca nu aduce nimic nou filmul asta.
ºi eu înainte sã-l vãd am plecat de la prejudecata cã un film despre un sport stupid nu poate fi decît prost. dar am fost plãcut surprins sã nu fie aºa.
|
La mine a fost invers. Auzisem lucruri bune despre el si pot spune ca mi-a placut la prima vizionare, nu in mod special, dar destul incat sa-l consider un film bun. Ce m-a enervat dupa a fost faptul ca toata lumea il considera un film extraordinar. Probabil in cativa ani mai nimeni nu isi va aduce aminte de el.
pînã la urmã existã sporturi ºi mai stupide ºi idioate decît wrestlingul, cum ar fi baseballul sau fotbalul (despre primul n-a reuºit încã nimeni sã facã vreun film decent, suportabil, iar despre al doilea doar Oliver Stone)
|
Baseball si fotbal nu sunt in nici un caz mai idioate si ele chiar se pot numi sporturi, lucru pe care nu il pot afirma despre wrestling. Doar pentru ca nu s-au facut filme mai reusite nu sunt mai idioate. Dupa cum ai zis si tu filmul de mai sus nu e despre sport, ci despre persoana. Nimeni nu a avut aceeasi idee si pentru aceste sporturi, dar daca ar fi facut-o probabil ar fi iesit aproximativ la fel, depinzand de regizori, scenaristi, actori etc.