View Single Post
Old 12 Mar 2009, 23:39   #197
N.Priceputu
Guest

N.Priceputu

@Pitbull
Nu era o apreciere pozitivã, am spus doar cã nu trage filmul în jos.
Eu tot timpul am judecat acest film ca pe al unui debutant, fãcut acum 15 ani. Comparându-l cu alte debuturi, am fost foarte surprins de rezultate. La o astfel de complexitate, cel puþin „tehnicã”, începãtorul nu-ºi poate atinge toate þintele.
Eu am o problemã, nu suport nedreptatea, care, spre deosebire de prostie, este conºtientã. Acuzele aduse acestui film la vremea respectivã nu au fost de naturã artisticã. Poate au fost ºi altele, dar cele pe care le ºtiu de la autor sunt nedrepte. Întotdeauna am sãrit sã-l apãr pe cel mai puþin muºchiulos.
Poate m-a influenþat ºi faptul cã debutantul de atunci a evoluat. Cred cã actualul Pitbull nu i-ar fi dat nicio ºansã. Pe de altã parte, faptul cã þi-ai schimbat viziunea artisticã nu înseamnã automat un vot de încredere. Este uºor sã spui cã ai face altfel, sã ºi vãd cã faci.
ªi mai am un argument pentru care sunt îngãduitor, deºi nu consider cã exagerez, l-am mai spus: „Neînvinsã-i dragostea” este cu totul diferit faþã de filmele din ultima perioadã, care seamãnã mult prea mult între ele.

Off topic
Nu ºtiam.
Regulamentul oricum este încãlcat. Unii spun cã d-aia ºi sunt regulamentele. Dar nu am vãzut aºa mulþi useri derutaþi. Ba pot spune cã deruta face parte din joc. Am înþeles cã Buticuþ e o fatã, Djinjis nu e negru iar Cinemania e foarte tânãr.
Problema acestui forum, ºi nu numai, este respectul unor useri faþã de alþii. N-ai decât sã priveºti vreo 5 postãri mai sus. Dacã un user aºa vorbeºte cu mã-sa ºi cu tac-su, cu nevasta chiar e recomandat, n-ar trebui sã ºi-o bage ºi pe forum.
Nu mi-e clar ce înseamnã „pe timp limitat”, dar se rezolvã.
N.Priceputu is offline   Reply With Quote sendpm.gif