deh, am scapat pargraful din vedere cand iti raspundeam, pentru ca scriu cam in graba ca am treaba. dar concluzia e aceiasi. nu poti sa-i scuzi pentru ca erau in metrou sau ca era dimineata.
si un simplu afis ar fi avut efect in masura in care era credibil.
"faptul ca te-ai uitat la filme chiar si trase cu camera iar nu functioneaza: te-ai uitat la ele tocmai pentru ca auzisesi de ele, era nu stiu ce regizor sau aluase nu stiu ce premiu. Adica INVERS decat experimentul discutat aici. Iti propuneam situatia in care nu ai fi stiut de Tarkovski nimic, nici de Calauza, si l-ai vedea prima data in conditiile descrise."
adica tu in conditiile de mai sus habar n-ai daca te uiti la un film bun sau nu, neh? ei bine, asta e problema ta proprie.
(nu mai comentez ca te lauzi cu profesionalismul si cultura ta in domeniul filmului si bagi o asemenea afirmatie)
mai am cunostinte care se uita la filme doar in conditii extra, dar la mine curiozitatea e prea mare. daca am filmul, ma uit indiferent de. dupa multe dintre ele, ei mai asteapta si-n ziua de astazi, daca n-or fi murit.
"argumentele tale cum sunt? Eu nu vad nici un dram de logica"
daca nu vezi, nu inseamna ca ea nu exista.
"de nickul meu nu te lega, a fost un topic special pentru asta, ai ratat momentul"
n-am ratat nimic
"Si las' ca nici al tau nu straluceste, Gingis-hane."
nick-ul meu este un nume cu o ortografie particulara ca sa mai sugereze ceva. vizual, este compact iar cele doua j-uri formeaza niste arcade care ii dau un aspect islamic. nu te baga unde te impiedici.
" Nici pe PSP nici pe camcorder"
dupa
"si in metrou si in sala de concert "
ce dragut. ai vrut sa faci o gluma ca si mine. induiosator. o sa-ti trimit o poza cu autograf sa ti-o pui pe perete, sa le arati la ceilalti ce vrei sa ajungi tu, cand o sa fi mare.