View Single Post
Old 12 Mar 2009, 13:05   #73
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by mafalda:
Stateam pe intuneric in sala de vizionare a CNC-ului, ii auzeam pe membrii comisiei cum faceau haz de necaz - Cristina Corciovescu spunea "asta de la dezinfectie e un rest de pelicula din "Legiunea straina" - au taiat-o la montaj acolo si au bagat-o in filmul asta -

Yoi, p-asta am uitat-o!
Deci, ATENTIE! Ca sä întelegeti ce si cum: în cronica mea, acolo unde le însir p-alea pe puncte cu ce se-ntâmplä, mai adäugati:

- într-o zi se duc la un meci de la tarä si-n jurul stadionului unii-n alb pulverizeazä ceva alb care se confundä cu fumul alb de la mici

ma gandeam ca se intampla CEVA foarte grav cu Daneliuc: devine un caz patologic al cinematografiei romane!
A devenit de mult - practic, de la "Tusea si junghiul" (1989-1991); acolo i s-a rupt (nu în paispe; nu stiu-n câte, da' fatal). Pe parcursul urmätoarelor douä orori ("A unsprezecea poruncä" si "Patul conjugal"), unele mici sclipiri, urme ale artistului talentat dinainte, încä au mai indus în eroare - lumea îsi spunea cä omul "cautä", "evolueazä", are unele "incertitudini creatoare"... Dar, de la "Aceastä lehamite", naufragiul a devenit total si continuu. Nici chiar splendidul rol al Rodicäi Tapalagä, din "Sistemul nervos", n-a mai contat (päcat de ea, o mare actritä, readusä la rampä în conditii atât de compromitätoare...)
Si mai grav e ca se gasesc destui care sa-i cultive paranoia in loc sa incerce sa-l opreasca! E de rasu'-plansu' !
Intocmai! E efectiv indecent, rusinos, degradant - si, evident, cu aspecte penale din ce în ce mai clare. Se relevä tot mai evident cä în jurul lui functioneazä un sistem de sifonare a fondurilor, pe calea acestor productii insalubre.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif